Матч Динамо — Ювентус. Питання про участь Роналду остаточно вирішили
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Динамо — Ювентус. Питання про участь Роналду остаточно вирішили

Матч Динамо — Ювентус. Питання про участь Роналду остаточно вирішили
Джерело:  online.ua

Тренерський штаб туринського "Ювентуса" затвердив склад на матч проти київського "Динамо" відповідною заявкою. Загалом в українську столицю спрямує делегація з 19 футболістів італійського клубу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт команди-суперниці киян.

Згідно з оприлюдненими подробицями, зірковий нападник Кріштіану Роналду цього разу не зможе вийти на поле НСК "Олімпійського", оскільки напередодні він здав позитивний тест на коронавірус COVID-19. Наразі форвард знаходиться на самоізоляції.

У заявці говориться про 16 польових гравців і трьох голкіперів. Цікаво, що склад повинен досягати 18 футболістів, з яких лише двоє воротарі, тож одного з них виключать перед грою.

Склад "Ювентусу" перед двобоєм з "Динамо" виглядає наступним чином:

  • воротарі — Буффон, Щенсни, Пінсольйо;

  • захисники — Кьєлліні, Даніло, Куадрадо, Бонуччі, Демірал, Фработта;

  • півзахисники — Артур, Ремзі, К'єза, Рабйо, Бентакур, Бернардескі, Портанова, Кулусевскі;

  • нападники — Мората, Дібала.

Нагадаємо, матч "Динамо" — "Ювентус" запланований на вечір вівторка, 20 жовтня. Це — частина першого туру групового етапу.

Разом з італійським та українським клубами у дивізіоні G боротимуться за вихід до плей-офф каталонська "Барселона" та угорський "Ференцварош".

Наступні матчі "Динамо" проведе вже наприкінці жовтня й на початку листопаду.

Як повідомляв ONLINE.UA, український футбол на рівні Ліги чемпіонів у сезоні 2020/21 представлятимуть кияни з "Динамо" та донеччани "Шахтаря". УЄФА напередодні оприлюднила обсяги винагороди за матчі у турнірі.

Згідно з оприлюдненими деталями, вихід у груповий етап принесе обом командам 15,25 мільйона євро. За кожну перемогу у сьогоденній стадії вони отримуватимуть 2,7 мільйона євро. Нічия принесе 900 тисяч.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?