Матч іноземного турніру закінчився видовищною бійкою на полі та червоними картками - відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч іноземного турніру закінчився видовищною бійкою на полі та червоними картками - відео

Матч іноземного турніру закінчився видовищною бійкою на полі та червоними картками - відео
Джерело:  online.ua

Під час футбольного матчу бразильських клубів "Греміо" та "Інтернасьйонал" завершився грандіозною бійкою, участь в якій брали навіть безпосередньо гравці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на іноземні медіа та відеоролики.

Двобій пройшов у другому турі чемпіонату Південної Америки — Кубку Лібертадорес. Він завершився з рахунком 0:0.

На полі сталася сутичка. До неї приєдналися гравці запасу, учасники тренерських штабів з обох боків.

Головний арбітр нагородив спортсменів вісьма червоними картками після того, як конфлікт остудили.

Цікаво, що "Греміо" та "Інтернасьйонал" обидва походять з одного міста Бразилії — Порту-Алегрі. Перший неодноразово вигравав згаданий кубок, а другий - лише раз.

Обидві команди наразі мають по чотири бали у своїй групі. Вони посідають перше й друге міста дивізіону.

Клубний Кубок Лібертадорес розігрують з 1960 року. Його назвали на честь борців за незалежність південноамериканських колоній від іспанської корони.

Як повідомляв ONLINE.UA, матчі Євро-2020 можуть скасувати у 2021 році через поширення небезпечного коронавірусу COVID-19. Також вже наступного вівторка, 17 березня, УЄФА на офіційному рівні оголосить про невідкладну зупинку матчів ЛЧ та ЛЄ. Їх можуть провести 2021 року. Національні змагання з футболу можуть скасувати, навіть якщо вони не підпорядковуються УЄФА.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?