Матч Шахтар — Рома. Де та коли дивитися гру Ліги Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Шахтар — Рома. Де та коли дивитися гру Ліги Європи

Матч Шахтар — Рома. Де та коли дивитися гру Ліги Європи
Джерело:  online.ua

Одразу два українських футбольних клуби знаходяться у Лізі Європи та борються за проходження до чвертьфіналу турніру. Столичне “Динамо” гратиме незабаром проти іспанської команди “Вільярреал”, а от донецький “Шахтар” проведе матч-відповідь проти італійців з “Роми”. Команда вийде на поле ввечері у четвер, 18 березня, аби хоча б спробувати виправити скрутне становище, в якому вона опинилася за підсумками першої зустрічі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані чемпіонату.

За оприлюдненими деталями, матч почнеться о 19:55 у згаданий вище день. Транслюватиме його прямо з поля київського НСК “Олімпійський” український телеканал “Футбол 2”.

Нагадаємо, попередня зустріч “Шахтаря” та “Роми” завершилася фактично катастрофою для донеччан — з рахунком 3:0 на користь італійців. Це означає, що наразі для проходження у чвертьфінал “гірнякам” необхідно з карколомним рахунком обіграти опонентів удома — в іншому разі вони вилітають зі змагань на чинному етапі.

Головний тренер “Роми” Паулу Фонсека звернув увагу на важливість другого двобою навіть попри нищівні для “Шахтаря” результати першого.

“Ми обіграли дуже досвідчену й міцну команду, яка вміє грати у футбол. Яка цього року, нагадаю, двічі перемогла "Реал" і двічі зіграла внічию з "Інтером". Проте не менш важливим буде й другий поєдинок, що відбудеться за тиждень в Україні. Чудово знаю характер футболістів, які захищають кольори "Шахтаря" і з якими добре знайомий. Це міцні гравці, й вони зроблять усе, аби перемогти. У матчі-відповіді нам буде важко”, - резюмував він після перемоги.

Своєю чергою тренер “гірників” Луїш Каштру звернув увагу не помилки в реалізації небезпечних моментів під час важливого матчу.

“Найбільша помилка в тому, що ми не реалізували чотири певні моменти, які створили. Ми прагнули, і працювали, і робили все для того, щоб забивати м’ячі тут, на виїзді. Це було дуже важливо. І, звісно ж, потрібно було уникнути трьох пропущених м’ячів. Гадаю, що результат за сьогоднішньою грою не до кінця справедливий і геть не відтворює того, що було”, - вважає він.

Як повідомляв ONLINE.UA, донецький “Шахтар” і київське “Динамо” стали єдиними українськими футбольними клубами, які спромоглися вийти у плей-офф Ліги Європи та пробитися до ⅛ фіналу. Утім, подальша участь команд у другому найпрестижнішому чемпіонаті континенту не принесла нових перемог. Донеччани розгромно програми італійській “Ромі” на виїзді, а от кияни не змогли впоратися з іспанським “Вільярреалом” удома на НСК “Олімпійський”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?