Матч Україна - Польща. Де дивитися двобій-підготовку до Ліги націй
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Україна - Польща. Де дивитися двобій-підготовку до Ліги націй

Матч Україна - Польща. Де дивитися двобій-підготовку до Ліги націй
Джерело:  online.ua

Українська та польська національні збірні проведуть товариський двобій ввечері у середу, 11 листопада. Цей матч стане контрольним напередодні нового раунду Ліги націй, що розпочнеться незабаром. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний розклад.

Згідно з наявними даними, місцем проведення матчу стане стадіон у польському місті Хожув. Команди вийдуть на поле о 21:45 за київським часом, а транслюватиме зустріч український телеканал "Футбол 1".

Загалом національні збірні двох країн зустрічалися одна проти одної у матчах 8 разів за всю історію. Три з них завершилися перемогою українців, три виграли поляки, а ще дві закінчилися нічиєю.

Слід зауважити, стежити за поєдинком буде команда австрійських арбітрів.

"Головним арбітром виступить 37-річний Мануель Шюттенгрубер. На лініях йому допомагатимуть Роланд Бранднер та Роланд Рідель. Четвертий арбітр — Крістофер Ягер", - зауважили в Українській асоціації футболу.

Незабаром на українську збірну чекає важливий матч проти Німеччини, його планують вже на 14 листопада. Одночасно з тим відбудеться двобій між збірними Швейцарії та Іспанії.

Нещодавно у штабі української національної команди зізнавалися, що коронавірус вимусив головного тренера Андрія Шевченка боротися з кадровими труднощами. Драматичними вони стали через наближеність матчу проти німців.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно українські футбольні фанати спостерігали нове класичне дербі "Динамо" — "Шахтар", перемогу в якому отримали донеччани. Водночас штаби команд розійшлися у думках щодо причин такого результату. За словами тренера киян Мірча Луческу, переміг у двобої коронавірус COVID-19, однак донеччани із цим не згодні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?