Матч Зоря — Рома: де та коли дивитися гру Ліги конференцій
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Зоря — Рома: де та коли дивитися гру Ліги конференцій

Матч Зоря — Рома: де та коли дивитися гру Ліги конференцій
Джерело:  online.ua

Луганський футбольний клуб “Зоря” вже у четвер, 30 вересня, проведе матч у новоствореній Лізі конференцій УЄФА - іншим учасником гри стане італійська “Рома” під тренерством легендарного Жозе Моурінью.

Джерело: ONLINE.UA

За офіційними даними, матч відбудеться на полі запорізького стадіону “Славутич-Арена”. Його початок запланований на 19:45.

Пряме включення зі стадіону вестиме офіційний транслятор усіх єврокубків сезону 2021/2022 років - сервіс MEGOGO.

Матч Зоря - Рома

“Ми увійшли невдало в сезон, кваліфікація теж показала не дуже добрий результат, перша гра в груповому етапі - це все дуже позначається на емоційному стані. Але зараз кожна гра - це нові надії і хочеться в цьому святі футболу, коли приїжджає така іменита команда в гості, показувати потрібний результат”, - наголосив головний тренер Віктор Скрипник.

Своєю чергою італійський тренер Моурінью відзначив, що в “Ромі” очікують на гарну гру та пригадав попередні зіткнення з луганською командою.

“Ми грали з "Зорею" кілька років тому, матч був в грудні. Очікуємо хороший поєдинок і сподіваємося, що атмосфера на стадіоні буде мати у своєму розпорядженні до позитивного результату, за яким ми і приїхали”, - уточнив тренер.

Ліга конференцій УЄФА

Цей єврокубок - наймолодший серед інших турнірів континенту, його творили буквально напередодні початку чинного сезону. За оприлюдненими даними, однією з головних цілей організаторів було залучення якомога ширшої кількості європейських клубів. У кваліфікації нового чемпіонату участь братимуть клуби з усіх 55 країн, які належать до континентальної асоціації.

В цілому передбачається участь до 184 команд, які проходитимуть всі необхідні етапи кваліфікації.
Безпосередньо 46 команд потраплятимуть до турніру після того, як програватимуть на кваліфікаційному етапі ЛЧ та ЛЄ — таким чином нові змагання додадуть новий рівень гри під вже чинними.

Груповий етап проводитимуть 32 команди, які будуть розподіляти на 8 груп по 4 у кожній — аналогічно до інших турнірів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?