Мати Ілона Маска поділилась враженнями від українок
Категорія
Культура
Дата публікації

Мати Ілона Маска поділилась враженнями від українок

Мати Ілона Маска поділилась враженнями від українок
Джерело:  online.ua

Відома фотомодель та мати засновника компанії SpaceX Ілона Маска у свої 72 роки продовжує дивувати світ не тільки природньою красою, а й мудрістю, якою вона ділиться у своїх нових книгах. Декілька років тому Мей Маск вперше відвідала Україну, де їй вдалося поспілкуватися багатьма українками. Тільки зараз зірка зізналась, що залишилася у захваті від наших жінок, оскільки вони дуже розумні, стильні та впевнені в собі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Сніданок з 1+1".

Понад рік тому мати відомого винахідника представила книжку "Жінка, яка має план. Життя, сповнене пригод, краси й успіху", яку віднедавна можна прочитати українською мовою. З цієї нагоди Мей Маск стала гостею ранкового шоу, вийшовши на відеозв'язок з Лос-Анджелесу. Під час свого нового інтерв'ю зірка вирішила поділитися враженням від українських жінок та відверто розповісти, що про них насправді думає.

За словами моделі, під час поїздки до України вона мала багато зустрічей з українками та залишалася у захваті від наших жінок. Мей Маск звернула увагу на те, що українки вдосконалюються, виглядають дуже стильно й вражають гострим розумом.

"Я познайомилася з багатьма українськими жінками. Вони були щасливі, стильні, розумні, впевнені в собі. Мені було приємно спостерігати за тим, що українські жінки стають все кращими, сильнішими та демонструють прогрес у своєму житті", - зізналася мати Ілона Маска.

Варто нагадати, що в своїй книзі "Жінка, яка має план" модель відверто розповіла про знущання чоловіка-тирана, жертвою якого вона стада одразу після одруження. Зірка знає, що тема домашнього насильства близька й українкам. Саме тому письменниця закликає наших жінок не боятися говорити про аб'юз, тікати від таких стосунків та шукати тих, хто по-справжньому їх кохатиме.

"Жінки, які потерпають від насильства, повинні говорити про це з іншими жінками, зі своїми сім'ями. Вони повинні розмовляти з чоловіками, які добре ставляться до жінок, а таких, повірте, багато. Треба знайти тих, хто їх зрозуміє. Про чоловіків, які чинять насильство над жінками, треба говорити відкрито, щоб всі про це знали", – зазначає Мей Маск.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Маск заявив про створення власної криптовалюти на тлі нових рекордів біткоїна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?