Мати продала мене: Демі Мур шокувала зізнанням про зґвалтування
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мати продала мене: Демі Мур шокувала зізнанням про зґвалтування

Мати продала мене: Демі Мур шокувала зізнанням про зґвалтування
Джерело:  online.ua

 Відома голлівудська акторка Демі Мур зізналася, що в 15 років її згвалтували з дозволу рідної матері. Про це зірка розповіла в ефірі передачі Good Morning America, передає ONLINE.UA.

Зірка розповіла, що її мати Вірджинія Кінг страждала алкоголізмом і часто брала з собою дочку в бар, щоб заманити чоловіків. У п'ятнадцятирічному віці Мур повернулася додому і виявила, що там знаходиться друг її матері. Чоловік зґвалтував підлітка і запитав: "Як воно, коли мати продає тебе за 500 доларів?".

Мур зазначила, що глибоко в душі вірить, що мати не хотілатак вчинити, однак дала гвалтівнику "доступ".

Нещодавно Демі Мур також розповіла в своїй книзі мемуарів "Навиворіт", як їй довелось пережити передозування наркотиками. За її словами, це сталося через два місяці після зради колишнього чоловіка Ештона Кутчера.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше акторка Меган Фокс дала велике інтерв’ю виданню ET Magazine, в якому зізналась, що лише материнство допомогло їй пережити психологічний зрив через проблеми з кар’єрою в Голлівуді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?