Матриця: Воскресіння — що відомо про четверту частину культового фільму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Матриця: Воскресіння — що відомо про четверту частину культового фільму

Матриця: Воскресіння — що відомо про четверту частину культового фільму
Джерело:  online.ua

Новина про вихід четвертої частини культового фільму "Матриця" приголомшила кіноманів із різних куточків планети. Наразі відомо, що нова частина отримала підзаголовок "Воскресіння" (Matrix Resurrections), а її перший тестовий показ відбувся увечері 16 червня.

Джерело: Twitter-аккаунт David Manning

Перші подробиці про фільм "Матриця: Воскресіння"

Інформацією про тестовий показ у своєму Твіттері першим поділився Девід Меннінг (варто зазначити, що на нього ж посилаються у новинах великі видання, на кшталт Screenrant). Він розповів, що на цьому етапі автори використовують підзаголовок "Resurrections" (Воскресіння).

З постів також можна зробити висновок, що автор бачив фільм сам, або спілкувався з кимось із глядачів.

Що цікаво, наразі Девід Меннінг описує стрічку як "дивну, захоплюючу, напрочуд кумедну і вкрай амбітну". За його словами, ця частина, цілком ймовірно, отримає змішані відгуки, однак все-таки знайде свою аудиторію.

"Безумовно, це робота Лани Вачовські на рівні "Хмарного атласу", а не Лани Вачовскі рівня "Сходження Юпітер", - прокоментував Девід Меннінг сценарій і режисуру фільму.

Згідно з останніми даними, у грудні поточного року віддані фанати "Матриці" зможуть нарешті насолодитися довгоочікуваним продовження культової фантастичної трилогії.

Варто звернути увагу на те, що головні ролі у фільмі знову дістануться Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс, а режисером, як і раніше, буде Лана Вачовскі.

Наразі деталі сюжету невідомі. Сам Кіану Рівз нещодавно зізнався, що це буде "історія про кохання". Окрім того, голлівудський актор наголошував, що вона не буде приквелом до оригінальної трилогії.

"Прем'єра спочатку була запланована на кінець травня 2021 року, однак у зв'язку з тим, що зйомки були припинені, її кілька разів переносили. За нинішнім графіком фільм повинен вийти в грудні 2021 року", - пише видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?