Матрьошка з натяком: російський сувенір до ЧС-2018 викликав істерику в мережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Матрьошка з натяком: російський сувенір до ЧС-2018 викликав істерику в мережі

Матрьошка з натяком: російський сувенір до ЧС-2018 викликав істерику в мережі
Джерело:  online.ua

У Росії до чемпіонату світу з футболу випустили неоднозначний сувенір, який викликав істерику у росіян і користувачів мережі. Їм стала матрьошка зі свистком у роті.

Фото російського сувеніра до ЧС-2018 бурхливо обговорюють в мережі, передає ONLINE.UA.

Росіяни в шоці від сувенірної продукції, яку випустили організатори ЧС-2018. Матрьошки зі свистками в роті, на їхню думку, мають неоднозначний смисл. Деякі з них висловили здивування з приводу такого "креативу", який бентежить, а інші впевнені, що в сувенірі є натяк на програш збірної РФ на чемпіонаті.

"Суворі російські сувеніри до чемпіонату світу 2018 (якщо що, вона в свисток свистить, а не те про що ви подумали)", "Збірний образ російського футболіста", "Порнографія, 18+, боюся навіть думати, що зображено на мотрьошках всередині цієї"," Ця матрьошка вже заздалегідь показує, яких успіхів доб'ється наша збірна на Чемпіонаті Світу","Матрьошка, яку ми заслужили","Щосили змушую себе вірити, що це матрьошка про суддю зі свистком, а не про виступ нашої футбольної збірної ... Намагаюся. Але виходить не дуже", - коментують сувенірних ляльок користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія потрапила в черговий конфуз з підготовкою ЧС-2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?