Мавпа за скоєння зухвалого пограбування стала зіркою мережі - курйозне відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Мавпа за скоєння зухвалого пограбування стала зіркою мережі - курйозне відео

Мавпа за скоєння зухвалого пограбування стала зіркою мережі - курйозне відео
Джерело:  online.ua

У державному банку Індії, розташованому недалеко від президентського палацу в столиці країни Нью-Делі, сталося пограбування, яке потрясло місцеву поліцію. Невідомі зламали банкомат, але не взявши гроші, зникли з місця злочину. Як виявилося, зловмисницею виявилася мавпа. Це з'ясували поліцейські по камерах відеоспостереження. Вони зізналися, що не могли стримати сміху і надовго запам'ятають цей "зухвалий" злочин. Курйозне відео з мавпою, яка зламала банкомат, з'явилося в мережі - користувачі в захваті від моторного звірка, передає ONLINE.UA.

Відомо, що по приїзду на місце події, правоохоронці одразу звернули увагу на дивні обставини - банкомат відкритий, але гроші всі на місці. Уважно переглянувши записи камер, вони побачили, що злодієм виявилася звичайна мавпа. На відео видно, що макака повисла на банкоматі, в результаті чого і відкрилася його передня панель. Це дуже зацікавило спритного примата - мавпа відламала шматок пластика, щоб спробувати його на смак. Після цього, втративши інтерес до знахідки, мавпа втекла.

Важливо додати, що тварини на вулицях Індії ніколи не були рідкісним явищем. Міські простори в країні традиційно були місцем проживання макак, бродячих собак, а також корів, чий священний статус не дозволяє будь-яким чином шкодити їм. Однак з введенням в Індії карантинних заходів тварини на вулицях отримали новий рівень свободи - в останні тижні індійські вулиці буквально заполонили павичі, олені, леви, слони та інші тварини.

При цьому жителі Нью-Делі особливо скаржаться на макак, яких в місті налічується близько п'яти тисяч. Виявляється, ці тварини крадуть їжу, перегризають електронні дроти і іноді навіть нападають на перехожих.

Раніше ONLINE.UA публікував відео з стрибаючим на батуті лабрадором, який став зіркою мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?