Майк Тайсон виправдовує Путіна й напад Росії на Україну
Категорія
Спорт
Дата публікації

Майк Тайсон виправдовує Путіна й напад Росії на Україну

Майк Тайсон виправдовує Путіна й напад Росії на Україну
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий боксер Майк Тайсон публічно прокоментував повномасштабне вторгнення РФ в Україні - неочікувано для всіх він почав виправдовувати дії російського диктатора Володимира Путіна.

Джерело: The Sun

Майк Тайсон почав виправдовувати вторгнення РФ в Україну

Колишній чемпіон світу у важкій вазі став гостем популярної радіопередачі "Шоу Алекса Джонса", де його попросили поділитися своєю реакцію на початок війни РФ проти України.

На переконання ведучого, Тайсон має всі шанси мирним посередником між Росією та Україною – таким самим, як легенда НБА Денніс Родман у напружених стосунках між США та Північною Кореєю.

Коментуючи воєнні злочини Путіна боксер неочікувано для всіх згадав відому притчу.

Знаєте, коли я бачу яструба, який хапає малинівку, то розумію, що можу завадити йому вбити цього птаха. Однак, як тільки я заваджу йому це зробити, сам він помре, його пташенята теж помруть. То кого я врятую в такому разі? Наскільки я буду правий? – цинічно заявив Тайсон.

Окрім того, відомий боксер прокоментував ганебне становище країни-агресора.

Це стало війною людства, тому що до неї було залучено так багато людей, так багато країн, і тепер Росія справді програє з погляду громадської думки. Це гірше, ніж потрапити під ядерну бомбу. Так би мовити, принаймні ти помер від ядерної бомби, а так ти маєш жити з цим лайном, – зазначив Тайсон.

Що цікаво, раніше боксер публічно підтримував Україну.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?