Маю намір це зробити: Меркель виступила з жорсткою заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Маю намір це зробити: Меркель виступила з жорсткою заявою

Маю намір це зробити: Меркель виступила з жорсткою заявою
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Німецька федеральна канцлерка Ангела Меркель виступила із заявою щодо чуток про відставку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За словами очільниці уряду, вона не має намірів достроково йти у відставку.

"Я вважаю, пані та панове, що нам варто відпрацювати весь термін повноважень до кінця, і я маю намір це зробити", - заявила Меркель у бундестазі.

Протягом останніх місяців медіа неодноразово інформували про проблеми зі здоров'ям канцлерки. На тлі подібних публікацій з'являлися інші, які пов'язані з можливим завершенням її повноважень достроково.

Нагадаємо, Ангела Меркель обіймає посаду федеральної канцлерки вже учетверте. Вона знову очолила уряд ФРН 2018 року та працюватиме, відповідно, до 2021-го.

Нещодавно серед європейських союзників НАТО розпочалася нова криза. Зокрема, офіційні Париж та Берлін обмінялися жорсткими заявами стосовно формату Альянсу.

Як повідомляв ONLINE.UA, Ангела Меркель на початку листопада заявила, що не може погодитися із заявою президента Еммануеля Макрона. Той стверджує, що НАТО перебуває у "комі" через політику США.

Канцлерка вважає блок єдиним варіантом, який здатен підтримати безпеку, а от Франція здійснила "підступну атаку".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?