Медведчук терміново поїхав до Путіна просити "допомогу" для України
Категорія
Політика
Дата публікації

Медведчук терміново поїхав до Путіна просити "допомогу" для України

Медведчук терміново поїхав до Путіна просити "допомогу" для України
Джерело:  online.ua

6 жовтня офіційно стало відомо, що очільник політради проросійської партії "ОПЗЖ" Віктор Медведчук провів термінову зустріч зі своїм кумом та президентом РФ Володимиром Путіним. Російські журналісти розповідають, що політики зустрілися у Ново-Огарьово. Як уже згадувалося раніше, це державна резиденція вищих урядових осіб РФ, яка знаходиться поблизу села Усово Одинцовського району (місцевість Рубльовка). З 2000 тут постійно проживає та працює Володимир Путін, оскільки після закінчення президентського терміну маєток залишився закріпленим за ним. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Як стверджують російські журналісти, очільник Кремля під час перемовин заявив про готовність сприяти "відновленню відносин" Росії та України. Окрім того, Віктор Медведчук неочікувано для всіх почав просити у Володимира Путіна надати Україні вакцину від коронавірусу - наголошується, що президент РФ погодився. Також проросійський політик закликав свого кума подумати про "можливе часткове зняття санкцій з України", зокрема, щодо українських промислових підприємств.

"Дуже раді, що в Україні є такі політичні сили, які чесно і відкрито висловлюють свою позицію. Росія за вибудовування російсько-українських відносин", - заявив Володимир Путін після зустрічі з лідером "ОПЗЖ".

Варто звернути увагу на те, що про несподіваний візит Віктора Медведчука в Росію традиційно написали усі російські державні ЗМІ. Вони також нагадали про те, що у очільника Кремля Володимира Путіна завтра, 7 жовтня, день народження - скандальному політику виповниться 68 років. Цілком ймовірно, що візит Медведчука пов'язаний саме з цією датою.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно українським журналістам вдалося дізнатися, що 4 серпня до окупованого Криму, куди напередодні прибув народний обранець від партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук, неочікувано для всіх прилетів літак з авіапарку очільника Кремля Володимира Путіна. За словами журналістів, політики могли відпочивати разом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Володимир Зеленський здивував новою заявою про Путіна та отруєння Навального.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?