Медведчук вперше прокоментував злиті таємні переговори із Сурковим
Категорія
Політика
Дата публікації

Медведчук вперше прокоментував злиті таємні переговори із Сурковим

Медведчук вперше прокоментував злиті таємні переговори із Сурковим
Джерело:  online.ua

Український олігарх та кум російського президента Віктор Медведчук прокоментував запис розмови з колишнім радником Путіна Владиславом Сурковим. Політик заявив, що наразі не готовий підтвердити автентичність "плівок Медведчука – Суркова", однак визнав, що подібна розмова дійсно відбулася. За його словами, у 2014 році за дорученням колишнього глави держави Петра Порошенка він організував переговори з російською владою на теми, які звучать у цьому записі. Про це інформує ONLINE.UА з посиланням на ВВС.

Депутат від "ОПЗЖ" наголосив, що поки не може підтвердити автентичність опублікованих записів з голосами, схожими на його голос і голос колишнього помічника президента РФ Владислава Суркова.

"Чи була така розмова, я не пам'ятаю, я стверджувати не можу. Але теми, які там звучать, – звичайно, я їх знаю. Запитайте мене, і я відповім", – заявив кум Володимира Путіна.

Також Віктор Медведчук погодився, що голос людини на записі дійсно схожий на його голос. За словами проросійського політика, саме Порошенко запропонував йому зайнятися обміном полоненими.

"І я врегулював питання, ми отримали більше, ніж розраховувала українська сторона, і цей обмін відбувся 26 грудня 2014 року", – заявив він.

Що стосується питання постачання російської електроенергії до нашої країни куп Путіна відповів, що у цьому немає нічого дивного, зазначивши, що такі поставки продовжуються досі.

Як уже згадувалося раніше, таємні переговори політиків опублікувало одне з українських видань. Розмова, ймовірно, датується кінцем 2014 року. Під час запису людина з голосом, схожим на голос Медведчука, обговорює з людиною, голос якої схожий на голос Суркова, схеми постачання електроенергії в анексований Росією Крим. Також політики говорять про залучення офіційним Києвом Медведчука до перемовин щодо обміну військовополоненими на Донбасі. Ймовірний Медведчук запитує у ймовірного Суркова, чи не заперечує він проти його участі в обміні полоненими. "Сурков" відповідає згодою та обіцяє допомогти в цій ініціативі.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Віктор Медведчук купив український телеканал “NTA Пряма мова Львова”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?