Кум Путіна «звільняє» 4 полонених – серед них є дезертир та потенційний російський агент
Категорія
Україна
Дата публікації

Кум Путіна «звільняє» 4 полонених – серед них є дезертир та потенційний російський агент

Кум Путіна «звільняє» 4 полонених – серед них є дезертир та потенційний російський агент
Джерело:  online.ua

Гучний передвиборчий піар кума Путіна – Віктора Медведчука про «визволення з російського полону» чотирьох українських військовослужбовців викликає сумніви у щирості намірів. Як повідомляє ONLINE.UA, серед полонених, яких планують віддати українській владі, є дезертир, що втік у Росію, та потенційний російський агент, який не так давно завіз автомобіль з 7 військовослужбовцями ЗСУ прямо до бойовиків.

За інформацією, яку опублікував у своєму Facebook український блогер Денис Казанський, один з військовослужбовців, яких лідер «Опозиційної платформи – За життя» планує «визволити з полону», є дезертир Дмитро Великий. Свого часу він втік зі Збройних сил України, поїхавши на заробітки у Росію. Що цікаво, Дмитро Великий досі знаходиться у базі розшуку на сайті МВС.

Ще один «подарунок Медведчука» – водій ЗСУ, який завіз 7 українських військовослужбовців прямо до бойовиків. Про це написала дружина одного з полонених – Олена Дуванова-Рожкова.

«Пан Медведчук визволив одного з восьми українських військовослужбовців, які нещодавно потрапили в полон, Горяїнова Максима. Що б все розуміли, ця людина була за кермом і сприяла тому, щоб машина з військовими, серед яких мій чоловік, Дуванов Кім, заїхала на непідконтрольну територію. Ось кого визволяє Медведчук», – написала дружина військового у Facebook.

Нагадаємо, що 22 травня 8 українських військовослужбовців потрапили в полон до проросійських бойовиків в районі населеного пункту Новотроїцьке. Бійці їхали на вантажівці на звірку зброї в один з підрозділів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?