Медведєв намагається налякати українців новими планами Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Медведєв намагається налякати українців новими планами Кремля

Медведєв намагається налякати українців новими планами Кремля
Джерело:  online.ua

Колишній президент РФ Дмитро Медведєв почав стверджувати, що Російська Федерація нібито планує захопити ще більше українських територій. З такою цинічною заявою він виступив з нагоди так званого "дня возз'єднання нових регіонів із Росією".

Джерело: Дмитро Медведєв

Медведєв намагається налякати українців окупацією нових територій

Спеціальна військова операція (війна проти України – ред.) триватиме до повного знищення нацистського київського режиму (як у Росії називають законно обрану українську владу – ред.) і звільнення від ворога споконвічно російських територій (визнаних усім світом територій України, "звільненням" яких Росія виправдовує війну проти України – ред.). Перемога буде за нами. А нових регіонів (окупованих – ред.) у складі Росії буде більше, - цинічно заявив поплічник Путіна.

На цьому тлі не можна не згадати про те, що минулого місяця незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков публічно запевняв, що країна-агресорка, мовляв, не претендує на інші території України, окрім чотирьох областей і Криму, які вона вже незаконно записала у свою конституцію.

Путін безсоромно звернувся до українців на окупованих територіях

30 вересня очільник Кремля Володимир Путін записав нове цинічне відеозвернення з нагоди "дня возз’єднання" країни-агресорки із чотирма українськими областями.

Вітаю вас із Днем возз’єднання Донецької та Луганської народних республік, Запорізької та Херсонської областей з Росією. Рік тому, 30 вересня, відбулася визначальна, воістину історична і доленосна подія: було підписано договори про прийняття до складу Росії чотирьох нових суб’єктів Федерації. Мільйони жителів Донбасу, Херсонської та Запорізької областей зробили свій вибір – бути зі своєю Вітчизною, — безсоромно збрехав Путін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?