Медведєв істерично погрожує знищенням українців за допомогою гармат
Категорія
Політика
Дата публікації

Медведєв істерично погрожує знищенням українців за допомогою гармат

Медведєв істерично погрожує знищенням українців за допомогою гармат
Джерело:  online.ua

Скандальний заступник глави Радбезу РФ та колишній російський президент Дмитро Медведєв почав переконувати росіян у ефективності та боєздатності ВПК Росії. 

Джерело: Telegram Дмитра Медведєва

Як в Росії працюють над знищенням українців 

Як цинічно зазначив заступник глави Радбезу РФ, в Росії нібито "працюють у три зміни, щоб в Україні здохли всі паразити".

У цьому контексті він згадав, що в Україні даремно підраховують, скільки ще зброї є у Росії.

Воно - країна-паразит і отримує корм "від тіла" своїх господарів, живе за рахунок них. Не буде поставок зброї, і все швидко закінчиться для бандерівського режиму. Паразити здохнуть, - брехливо заявив Медведєв, явно переплутавши країни.

Медведєв вказав, що Росія здатна забезпечити себе всіма необхідними видами зброї "сама" і вже накопичила більше "гармат", ніж потрібно окупантом на фронті.

Ми ж себе забезпечуємо всіма видами озброєнь самі. Причому сьогодні вже в кількості, що перевищує поточні потреби Збройних сил. Саме так зараз діє наш ВПК. Його конвеєри працюють у три зміни. І він буде виробляти озброєнь стільки, скільки необхідно, - зазначив заступник глави Радбезу РФ.

Чи існує наразі загроза заморожування війни в Україні 

За словами прем'єр-міністра Чехії Петра Фіали, Чехія продовжить надавати військову і цивільну підтримку України, однак слід також готуватись до повоєнного відновлення країни.

Шанси на швидке вирішення конфлікту невеликі й стають усе меншими й меншими. Наслідки російської агресії різноманітні і певною мірою вони також впливають на нервозність, яку ми відчуваємо в нашій країні. Навіть на думку низки аналітиків, існує загроза тупикової ситуації і реальність замороженого конфлікту. Я не думаю, що це той сценарій, який нам потрібно тільки спостерігати, але ми також повинні тримати цей сценарій в голові і продумувати його в наших стратегіях, - зазначив Фіала.

Прем'єр також вважає важливим не допустити своєрідної "втоми від тривалої ситуації" навколо України. За його словами, потрібно на всіх рівнях пояснювати, що чеська солідарність рятує життя, що це не тільки правильно, але й необхідно з точки зору безпеки.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?