Медведєв порівняв Бундестаг з нацистами через рішення надати зброю Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Медведєв порівняв Бундестаг з нацистами через рішення надати зброю Україні

Медведєв порівняв Бундестаг з нацистами через рішення надати зброю Україні
Джерело:  online.ua

Заступник глави Радбезу РФ, експрезидент Росії Дмитрій Медведєв порівняв німецький Бундестаг з нацистами через підтримку ним поставок важкого озброєння для України.

Джерело: Телеграм Медведєва

Мабуть, німецьким законодавцям не дають спокою лаври їхніх попередників, які засідали у німецькому парламенті під іншою назвою у минулому столітті, - написав політик.

Також він пригрозив Німеччині.

Це сумно для парламенту. Сумно закінчується, - написав він.

Нагадаємо, що 28 квітня німецький Бундестаг проголосував за документ, який закликає уряд розширити і пришвидшити надання Україні важкого озброєння.

Ухвалений документ під назвою "Захист миру та свободи в Європі – всебічна підтримка України" є спільною пропозицією опозиційного блоку ХДС/ХСС та коаліційних партій.

За проголосували 586 депутатів, 100 проголосували проти, 7 утрималися.

Депутати закликали федеральний уряд "продовжити і, за можливості, прискорити постачання в Україну необхідної техніки, а також розширити постачання за рахунок важкого озброєння та складних систем".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?