Медведєв вимагає у росіян не панікувати через втечу армії РФ з Херсона
Категорія
Політика
Дата публікації

Медведєв вимагає у росіян не панікувати через втечу армії РФ з Херсона

Медведєв вимагає у росіян не панікувати через втечу армії РФ з Херсона
Джерело:  online.ua

Колишній президент РФ та заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв почав запевняти, що росіянам, мовляв, не потрібно панікувати через втечу їхньої армії із Херсона. Він також продовжив цинічно брехати, що всі анексовані території в результаті будуть російськими.

Джерело: Телеграм-канал Дмитра Медведєва

Медведєв закликав росіян не панікувати через Херсон

Поняття територіального суверенітету нашій країні нікуди не зникло. Все повернеться додому. У Російську Федерацію. Алармізм (тривожність – ред.) усіх небайдужих людей цілком зрозумілий, а клікушество й панікерство – ні, - цинічно зазначив поплічник Путіна.

Ба більше, Медведєв закликав співвітчизників не давати "приводу для радості ворогові ближньому й далекому" і частіше нагадувати всім про "велич і безмежність Руського міра".

Фото - скриншот

ЗСУ почали заходити у Херсон 11 листопада

11 листопада вперше з’явилася інформація про те, що воїни Збройних Сил України почали заходити у Херсон — наших бійців помітили у Шуменському мікрорайоні міста. Ба більше, у центрі Херсона уже зібралися місцеві жителі — вони чекають на визволителів.

У місті лунають вигуки "Слава Україні" та "Героям слава".

Також стало відомо, що український прапор повернувся на Головне управління Нацполіції у Херсоні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?