Росіяни повністю зруйнували Антонівський міст напередодні втечі з Херсона
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни повністю зруйнували Антонівський міст напередодні втечі з Херсона

Росіяни повністю зруйнували Антонівський міст напередодні втечі з Херсона
Джерело:  online.ua

Російські пропагандисти почали масово публікувати в мережі фото і відео зруйнованого Антонівського моста біля Херсона. За їхніми словами, його остаточно зруйнували солдати РФ, коли тіакли з міста на лівий берег.

Джерело: росЗМІ, херсонське видання "Мост"

Солдати РФ підірвали Антонівський міст напередодні втечі з Херсона

Одним з перших відео з місця події опублікував воєнкор "Комсомольської правди" Олександр Коц. Він стверджує, що повністю зруйновані два прольоти моста, а також додає, що міст підірвали окупанти, коли виходили з Херсона на лівий берег.

РосЗМІ також публікують фото Антонівського моста з інших ракурсів. На знімках видно, що руйнування дуже масштабні.

Фото - скриншот

Окрім того, наголошується, що вибух від підриву Антонівського мосту чуло все місто.

Фото - telegram.org

Також у Telegram-каналах пропагандистів з'явилося відео відходу росіян після підриву моста. Згідно з останніми даними, пішки понтоном відходять частини спецназу, які прикривали відступ основних сил.

За словами місцевих журналістів, загарбники взялися руйнувати інфраструктуру Херсона перед відступом – окупанти вже підірвали котельні, телевежу та об'єкт обленерго.

Наразі також стало відомо, що росіяни підірвали також водоканал.

ТЕЦ теж підірвали. ТЕЦ, обленерго і водоканал. Тобто зараз, після приходу українських сил, потрібні дуже серйозні стабілізаційні заходи щодо забезпечення таких першочергових потреб, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?