Росіяни планують примусово вивезти людей із Каховського району Херсонщини
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни планують примусово вивезти людей із Каховського району Херсонщини

Росіяни планують примусово вивезти людей із Каховського району Херсонщини
Джерело:  online.ua

Ставленики російського диктатора Володимира Путіна в окупованій частині Херсонської області мають намір примусово відселяти людей із Каховського району.

Джерело: російське пропагандистське видання "РИА Новости"

Росіяни планують вивезти людей із Каховського району 

З метою вивезення мешканців із Каховського району Херсонської області у зв'язку з високим рівнем воєнної загрози з 6 листопада будуть застосовуватися примусові заходи, - йдеться в повідомленні.

Згідно з останніми даними, окупанти на Херсонщині розраховують вивезти громадян із 15-кілометрової зони вздовж Дніпра за три дні.

Як стверджує ставленик офіційної Москви Володимир Сальдо, до 70 тисяч цивільних мають намір відселити з 15-кілометрової зони біля Дніпра на Херсонщині, і процес уже розпочався.

За словами представників ЗСУ, російські загарбники уже перемістили з окупованого Херсона до Криму транспортні засоби, що перебували у комунальній власності міста.

Що важливо розуміти, російські окупанти постійно брешуть мешканцям Херсонської області про те, що Україна нібито планує підірвати Каховську ГЕС.

Однак офіційний Київ уже спростував цей фейк та попередив, що солдати РФ давно замінували греблю й можуть спровокувати затоплення регіону й масштабну екологічну катастрофу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?