Путін осоромився черговою цинічною брехнею про Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін осоромився черговою цинічною брехнею про Україну

Путін осоромився черговою цинічною брехнею про Україну
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж жорстко висміяли кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна після чергової брехливої маячні про Україну.

Джерело: пресконференція Путіна

Путін осоромився черговою зухвалою брехнею про Україну

Зокрема, кремлівський диктатор заявив про наявність на озброєнні українських військових 6-метрових підводних човнів із вибухівкою.

За його словами, нібито українські військові можуть цими човнами атакувати російські кораблі а також судна із зерном.

Послухайте, я не знаю, Міноборони давало це чи ні: це ж не жарти - ось ці підводні апарати шість метрів довжиною і, по-моєму, 500 тонн там вибухівки... ну, влучить... - там ні від зерна, ні від корабля нічого не залишиться. А винні будемо ми... - цинічно збрехав Путін.

При цьому користувачі мережі жорстко висміяли заяву кремлівського диктатора.

Ну, 500 тонн вибухівки - це приблизно 6-7 залізничних вагонів. І як воно влізло в шестиметровий підводний човен? Він що сьогодні укол пропустив? - зазначив користувач Valentine's+ на своїй сторінці в Twitter.

Між тим спікер МЗС України Андрій Миколенко закликав організаторів самміту G20 відкликати запрошення для Путіна через масовані ракетні атаки по енергооб'єктам в Україні та терор проти мирного населення на тлі злочинної збройної агресії.

Путін публічно визнав відання наказу про ракетні удари по українських цивільних та енергетичній інфраструктурі. Маючи руки по лікті в крові, він не має сидіти за одним столом із світовими лідерами. Запрошення Путіну на саміт на Балі має бути відкликане, а Росія - виключена із Групи двадцяти, - зазначив речник МЗС.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?