Журналісти дізналися про таємну зустріч Зеленського з директором ЦРУ Бернсом
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналісти дізналися про таємну зустріч Зеленського з директором ЦРУ Бернсом

Журналісти дізналися про таємну зустріч Зеленського з директором ЦРУ Бернсом
Джерело:  online.ua

Американські журналісти дізналися від своїх інсайдерів, що очільник Центрального розвідувального управління США Вільям Бернс у жовтні таємно відвідав Україну і провів зустріч з главою держави Володимиром Зеленським та іншими членами його команди.

Джерело:  CNN  з посиланням на свої анонімні джерела

Зеленський провів таємну зустріч з директором ЦРУ Бернсом

Перебуваючи там, він підтвердив зобов'язання США надавати підтримку Україні в її боротьбі проти російської агресії, зокрема шляхом продовження обміну розвідданими, – розповідають інсайдери видання.

Однак анонімні джерела журналістів не захотіли озвучувати більш детальну інформацію про поїздку Бернса, про яку офіційно не повідомлялося.

Що важливо розуміти, директор ЦРУ відвідав Київ на тлі все більшого занепокоєння Білого дому тим, що очільник Кремля все-таки може вдатися до використання ядерної зброї.

Публічно американська сторона стверджує, що не бачать доказів підготовки Росією такого кроку, але знайомі з розвідданими співрозмовники CNN попереджають, що ризик ядерного удару РФ є, можливо, найвищим з початку повномасштабної війни, - йдеться в матеріалі.

Окрім того, наголошується, що побоювання щодо можливого застосування російської ядерної зброї в Україні суттєво виросли після того, як Кремль почав публічно говорити про нібито підготовку Києвом провокації з використанням "брудної бомби".

Як відомо, це вияволося ще одним фейком режиму Путіна.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?