США попередили особисто Путіна про наслідки застосування ядерної зброї
Категорія
Політика
Дата публікації

США попередили особисто Путіна про наслідки застосування ядерної зброї

США попередили особисто Путіна про наслідки застосування ядерної зброї
Джерело:  online.ua

За словами очільника Державного департаменту США Ентоні Блінкена, команда американського лідера Джо Байдена уже попередила про наслідки використання РФ ядерної зброї особисто очільника Кремля Володимира Путіну.

Джерело:  Bloomberg

Офіційний Вашингтон попередив Путіна про наслідки застосування ядерної зброї

Ми повідомили про це дуже чітко і безпосередньо росіянам, зокрема президенту Путіну. Ми занепокоєні, – заявив американський дипломат.

Ентоні Блінкен відмовився уточнювати, коли і в якій формі російському диктатору Володимиру Путіну було сказано про можливі наслідки, які чекатимуть на країну-агресорку в разі використання нею ядерної зброї.

Окрім того, очільник Держдепу США відреагував на брехню офіційної Москви про нібито підготовку Україною "брудної бомби".

Американський дипломат наголосив, що вважає це "черговою вигадкою", звернувши увагу на те, що Кремль раніше дуже багато разів приписував іншим дії, які готується скоїти сам.

Очільник Держдепу США вкотре запевнив у подальшій підтримці України з боку офіційного Вашингтону, підкресливши, що для Білого дому та його союзників важливо й необхідно "залишатися з Україною".

Що важливо розуміти, побоювання щодо можливого застосування російської ядерної зброї в Україні зросли після того, як команда Путіна публічно почала брехати про нібито підготовку Києвом провокації з використанням "брудної бомби".

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?