Путін не налаштований на перемовини з Україною й планує воювати далі — ISW
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін не налаштований на перемовини з Україною й планує воювати далі — ISW

Путін не налаштований на перемовини з Україною й планує воювати далі — ISW
Джерело:  online.ua

Американські аналітики дійшли висновку, що останні заяви російського диктатора Володимира Путіна вказують на те, що він не налаштований на переговори з Україною й має намір продовжувати війну.

Джерело: Фейсбук сторінка  Інститут у вивчення війни (ISW)

В ISW розкрили справнжні плани Путіна щодо України

Іноземні експерти звертають увагу на те, що риторика очільника Кремля Володимира Путіна свідчить про те, що він не зацікавлений у серйозних переговорах з Україною і зберігає максималістські цілі війни.

До прикладу, нещодавно, російський диктатор цинічно збрехав, що Україна "втратила суверенітет" під час зустрічі з представниками органів безпеки Співдружності Незалежних Держав (СНД) 26 жовтня, а також що США використовують Україну для "тарану" проти Росії.

Окрім того, наголошується, що на Херсонщині колаборанти та поплічники Путіна роблять все можливе, щоб пом'якшити інформаційні наслідки хаосу, спричиненого початковим виведенням російських військ із західного берега Дніпра.

Армія РФ здійснила наступ на Тернову, Харківська область, ймовірно, для того, щоб заблокувати там українські війська і не дати їм змоги посилити українські контрнаступальні операції в інших місцях. Російські офіційні особи продовжили визнавати, що Росія депортує дітей до Росії під виглядом усиновлення та канікул, - йдеться в звіті американських аналітиків.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?