Росіяни будують "зуби дракона" навколо Маріуполя
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни будують "зуби дракона" навколо Маріуполя

Росіяни будують "зуби дракона" навколо Маріуполя
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися британським розвідникам, російські загарбники у Маріуполі роблять усе можливе для підготовки глибокої оборони за поточною лінією фронту, щоб запобігти будь-якому швидкому просуванню Збройних Сил України в разі потужного прориву.

Джерело: Твіттер-сторінка Міноборони Великої Британії

Окупанти будують оборонні споруди навколо Маріуполя

Згідно з останніми даними, російські окупанти уже кинулися будувати оборонні споруди навколо Маріуполя. Дя виконання цього завдання Кремля уже два заводи виготовляють бетонні пірамідальні протитанкові конструкції, відомі як "зуби дракона".

Цілком можливо, "зуби дракона" встановлять між Маріуполем і селом Нікольське; і на північ від Маріуполя до села Старий Крим. Маріуполь є частиною російського "сухопутного мосту" з Росії до Криму. "Зуби дракона" додатково відправили для підготовки оборонних укріплень в окупованих Запорізькій та Херсонській областях, - наголошується у звіті Міноборони Британії.

Що важливо розуміти, країна-агресорка укріплює свої позиції по усіх районах окупації. Декілька тижнів тому "кухар Путіна" Євгеній Пригожин публічно підтвердив, що стартувало будівництво укріпленої оборонної "лінії Вагнера" в окупованій Росією Луганській області.

Ця діяльність свідчить про те, що Росія докладає значних зусиль для підготовки глибокої оборони за поточною лінією фронту, щоб, ймовірно, запобігти будь-якому швидкому просуванню України в разі прориву, - пояснюють британські розвідники.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?