Меган Маркл нарешті назвала причину зміни свідоцтва про народження сина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меган Маркл нарешті назвала причину зміни свідоцтва про народження сина

Меган Маркл нарешті назвала причину зміни свідоцтва про народження сина
Джерело:  online.ua

Нещодавно журналістам вдалося дізнатися, що через місяць після появи на світ сина Арчі Меган Маркл прибрала своє ім'я зі свідоцтва про його народження. Оскільки це неочікуване рішення активно обговорювалося в пресі королівське подружжя пояснило, чому так зробило. В першу чергу, представники пари спростували чутки, що зміни у свідоцтві про народження Арчі пов'язані з Кейт Міддлтон чи принцесою Діаною. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Hello!".

Як відомо, син принца Гаррі та Меган Маркл народився 6 травня 2019 року, а вже 5 червня того ж року батьки внесли зміни до свідоцтва про народження малюка. У графі "мати" залишився напис "Її Королівська Високість герцогиня Сассекська". Ім'я Рейчел Меган вирішили прибрати. Представник королівського подружжя пояснив, що Меган і Гаррі змінили офіційний документ не з власної ініціативи, а лише тому, що цього вимагав Букінгемський палац.

"Зміни в публічних документах 2019 року були продиктовані палацом, що підтверджується документами вищих посадових осіб палацу. Цього не вимагали ні герцогиня Сассекська, ні герцог Сассекський", – мовиться в статті.

Що цікаво, деякі медіа вже почали поширювати чутки, що рішення Меган Маркл – прояв зневаги до Кейт Міддлтон, яка вписала повне ім'я в усі три свідоцтва про народження дітей. Також активно обговорювалася версія, що в такий спосіб дружина принца Гаррі підтримала покійну свекруху принцесу Діану, яка завжди використовувала лише королівський титул. Проте представники принца Гаррі та Меган Маркл уже назвали усі ці чутки огидними. Вони також порадили виданню The Sun зосередитися на важливих речах, а не на створенні скандальних статтей.

"Спостерігати, як цей британський таблоїд і так звані "експерти" вирішили обманом виставити це як сімейну "образу" і припустити, що герцогиня хотіла б бути безіменною у свідоцтві про народження своєї дитини або будь-якому іншому юридичному документі, було б просто смішно, якби це не було так огидно", – заявив речник герцогині Сассекської.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка "Форс-мажорів" Патрік Джей Адамс вразив відвертим зізнанням про Меган Маркл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?