Зірка "Форс-мажорів" Патрік Джей Адамс вразив відвертим зізнанням про Меган Маркл
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Форс-мажорів" Патрік Джей Адамс вразив відвертим зізнанням про Меган Маркл

Зірка "Форс-мажорів" Патрік Джей Адамс вразив відвертим зізнанням про Меган Маркл
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор Патрік Джей Адамс став неймовірно популярним завдяки серіалу "Форс-мажори". Як відомо, на екрані його кохану жінку зіграла дружина принца Гаррі та колишня акторка Меган Маркл. За словами Джея, під час зйомок вони не тільки знайшли спільну мову, але й встигли подружитися. Ба більше, аткор навіть був гостем на весіллі Меган та Гаррі. Однак наразі їхнє спілкування частково припинилося. Патрік Джей вперше вирішив розповісти журналістам, чому так сталося і як він насправді ставиться до своєї колишньої колежанки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Radio Times.

"Чесно кажучи, я думаю, що наляканий. Я не сумніваюсь, що в будь-який момент міг би взяти слухавку й подзвонити їй, але я не знаю, що б сказав", - неочікувано зізнався голлівудський актор.

За словами Патріка Джея, після народження у Меган та принца Гаррі сина Арчі, а в Патріка доньки, вони ще підтримували контакт. Окрім того, друзі прекрасно спілкувалися та надіслали один одному декілька подарунків. Проте зараз актор не приховує той факт, що просто боїться подзвонити Меган. Джей визнає, що його лякає сама думка про те, що потрібно побороти себе та почати цю розмову. Окрім того, він наголосив, що дуже стурбований постійною увагою журналістів до його подруги та її родини.

"Знаючи, що в Меган на серці та якою милосердною вона може бути, тяжко на це дивитися. Адже ти хочеш, щоб від твоїх друзів просто відчепилися і вони могли спокійно розвивати особисте життя", – заявив Патрік Джей.

Також голлівудський актор додав, що уважно слідкує за успіхами та проектами Меган. Він дуже пишається тим, що його подруга бере активну участь в громадянському житті США та зізнався, що сумує за колишньою колежанкою.

Меган Маркл з Патріком Джеєм Адамсом, кадр з серіалу / imbd.com

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що між колишньою голлівудською парою, акторами Бредом Піттом та Анджеліною Джолі, спалахнув новий конфлікт - уже відома причина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?