Між Анджеліною Джолі та Бредом Піттом розгорівся новий гучний конфлікт
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Між Анджеліною Джолі та Бредом Піттом розгорівся новий гучний конфлікт

Між Анджеліною Джолі та Бредом Піттом розгорівся новий гучний конфлікт
Джерело:  online.ua

Між колишньою голлівудською парою, акторами Бредом Піттом та Анджеліною Джолі, спалахнув новий конфлікт після після чуток про бурхливий роман чоловіка з молодою моделлю Ніколь Потуральські. Цього разу розлучені зірки не можуть дійти згоди щодо питання виховання дітей, які перебувають під опікою Джолі. Нещодавно стало відомо, що Бред Пітт почав вимагати такої ж опіки над дітьми для себе, адже йому виділили значно менше часу на їхнє виховання у порівнянні з колишньою дружиною. Актор робить все можливе, щоб встановити спільну опіку і хоче проводити з дітьми стільки ж часу, скільки проводить з ними Джолі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання ET Online.

"Він не погоджується з усіма її рішенням і без суду вони не можуть вирішити свої питання. Відтак, чоловік звернувся до суду. Судове засідання мало відбутись вчора, 5 жовтня, але його з невідомих причин відклали. Наразі шестеро дітей пари весь час проводять з Анджеліною Джолі, в той час як Пітт має право відвідувати їх виключно під наглядом сімейного психолога. Чоловік розуміє, що його дружина хоче лише найкращого для нащадків, але миритись з таким ставленням до нього, як до батька, він не хоче", - йдеться в повідомленні видання.

Інсайдери ЗМІ також зазначають, що попри встановлені часові рамки для відвідин дітей у кожного з батьків, протягом останніх 4 років ніхто жодного розкладу не дотримувався.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно Бред Пітт закрутив роман з моделлю Ніколь Потуральські, з якою потрапив в об'єктив журналістів в аеропорту Парижа. Зіркова пара зупинилася у маєтку Шато Міраваль, у якому актор одружувався з Джолі. Західні медіа дізналися, що колишня дружина була розлючена після витівки Пітта. Якщо раніше Джолі та Пітт робили все можливе, щоб налагодити стосунки за допомогою психолога, то тепер вони припинили сімейну терапію. Пізніше також стало відомо, що Джолі нібито не цікавить новий роман колишнього, якщо він не буде стосуватись спільних дітей експодружжя. Але, схоже, ситуація вкрай загострилась.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Шерон Стоун зізналася, як зараз шукає своє кохання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?