Меган Маркл найняла піар-агентів для покращення свого іміджу серед британців
Категорія
Світ
Дата публікації

Меган Маркл найняла піар-агентів для покращення свого іміджу серед британців

Меган Маркл найняла піар-агентів для покращення свого іміджу серед британців
Джерело:  The Sun

Герцогиня Сассекська вирішила пригадати свій акторський досвід та звернулась до однієї з найвідомішої в Голлівуді піар-агенції Sunshine Sachs. Зробила вона це для того, щоб покращити свій імідж серед британців. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

Як стало відомо журналістам, дружина принца Гаррі обрала Sunshine Sachs, послугами якої свого часу користувались скандально відомий продюсер Гарві Вайнштайн та співак Майкл Джексон. Причому Меган Маркл підписала договір з PR-спеціалістами, не порадившись з представниками Букінгемського палацу.

На думку The Sun, причиною звернення до піар-агенції стало те, що британців вкрай дратують надто високі видатки дружини принца Гаррі. Все почалося з того, що пресі стало відомо про дорогий ремонт нової резиденції подружжя герцогів Сассекських, більшу частину якого було сплачено з державного бюджету.

Масла у вогонь долили численні перельоти Меган Маркл та принца Гаррі на відпочинок на півдні Франції. Королівська пара лише за 11 днів здійснила 4 перельоти чартерним рейсом з Британії на Рів’єру, кожен з яких коштував приблизно 10 тисяч фунтів.

Оскільки герцоги Сассекські активно виступають за захист екології, таку поїздку громадськість сприйняла з чималим обуренням. І хоча друг Меган Маркл співак Елтон Джон заявив, що саме він оплатив всі ці перельоти, британці сприйняли цю новину вкрай негативно. Тому заради покращення свого іміджу у Великій Британії Меган Маркл наважилась на співпрацю із досвідченими піарниками.

Нагадаємо, що кілька днів тому стало відомо, що Меган Маркл і принц Гаррі хочуть купити будинок у Лос-Анджелесі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?