Меган Маркл раптово прибрала своє ім'я з свідоцтва про народження сина
Категорія
Світ
Дата публікації

Меган Маркл раптово прибрала своє ім'я з свідоцтва про народження сина

Меган Маркл раптово прибрала своє ім'я з свідоцтва про народження сина
Джерело:  online.ua

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл, за подіями життя яких стежить весь світ, знову здивували шанувальників своїм безпрецедентним вчинком. Йдеться про таємну зміну свідоцтва про народження їхнього сина Арчі. Як з'ясувалося, через місяць після народження малюка з документів прибрали ім'я його матері - тепер в графі "мати" залишилося тільки Її Королівська Високість герцогиня Сассекська. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

За даними джерела, спочатку в свідоцтві Арчі було вписано повне ім'я його мами - Рейчел Меган. Але незабаром дружина принца Гаррі змінила документ, причому таємно. Відзначається, що це безпрецедентний крок з боку Меган. Інсайдер переконаний, що він свідчить лише про те, що Меган і принц Гаррі відчайдушно хотіли змінити своє життя після відмови від королівських обов'язків.

"Для королівської сім'ї зміни в свідоцтві про народження є безпрецедентними, але видалення імен - це видатний вчинок. Можливо, це ще одне підтвердження того, що вони відчайдушно хотіли зробити щось, що відрізняється від дій герцогів Кембриджських", - прокоментував ситуацію королівський експерт Інгрід Сьюард, який нагадав, что Кейт Міддлтон вказала своє ім'я у свідотствах про народження кожного с трьох дітей.

Не виключено, що змінивши свідоцтво про народження сина Меган Маркл хочтела вшанувати пам'ять покійної матері свого чоловіка принцеси Діани, яка в документах завжди використовувала лише титул - Її Королівська Високість принцеса Уельська.

Нагадаємо, син Меган і принца Гаррі Арчі народився 6 травня 2019 року. Його народження зареєстрували 7 травня, і тоді в свідоцтві було зазначено ім'я його матері. Джерело стверджує, що офіційний документ про народження був змінений вже 5 червня.

Як відомо, зараз Гаррі і Маркл живуть в Лос-Анджелесі, де намагаються почати нове життя поза королівської сім'ї. З 1 квітня вони перестали виконувати обов'язки членів сімейства Віндзорів. Однак перший рік їх окремої життя вважається пробним. Якщо вони захочуть, то протягом цього терміну зможуть повернутися в королівську сім'ю і знову почати виконувати всі свої королівські обов'язки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережу злили заборонений фільм про королівську сім'ю. Єлизавета II ховала його 50 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?