У мережу злили заборонений фільм про королівську сім'ю. Єлизавета II його ховала 50 років
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережу злили заборонений фільм про королівську сім'ю. Єлизавета II його ховала 50 років

У мережу злили заборонений фільм про королівську сім'ю. Єлизавета II його ховала 50 років
Джерело:  online.ua

Історія британської королівської сім'ї привертає увагу всього світу, тому документальний фільм "Королівська сім'я", що вийшов на екрани в 1969 році, став сенсацією і зібрав мільйонну аудиторія з різних куточків планети. Але в 1972 році королева Єлизавета II наказала заховати стрічку і не показувати її публіці, оскільки фільм нібито показав занадто інтимні подробиці життя королівської родини. Протягом півстоліття фільм надійно ховали в архівах, але кілька днів тому відео знову з'явилося в мережі. Адміністрація YouTube тут же заблокувала контент через порушення авторських прав. Але копії відео продовжують поширюватися в мережі, на що вже відреагували в Букінгемському палаці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС, CNN та The Times.

Зокрема, в документальному фільмі про королівську сім'ю показано, як монархиня порівнює посла США в Великої Британії з горилою.

"Міністр внутрішніх справ сказав мені, що йде горила. Я сказала: ви знаєте, це незвичайне зауваження, дуже недобре по відношенню до кого-небудь. Я встала посеред кімнати, натиснула кнопку дзвінка, двері відкрилися ... і там була горила! У нього було коротке тіло, довгі руки ", - наводить слова Єлизавети II з фільму The Times.

Також у стрічці показано повсякденне життя членів королівської сім'ї - як вони відпочивають з барбекю в своїй шотландської резиденції в Балморалі, як шестирічний син Єлизавети II Едвард просить у неї купити морозиво, яке королева називає "бридкою клейкою субстанцією", в яку хлопчик вимаже салон машини. Глядачі у фільмі "Королівська сім'я" побачили і безлад на робочому столі королеви, пральню, кімнати для персоналу, винний льох, куди ніколи не пускали сторонніх, і відпочинок монархині з сім'єю на королівській яхті в незвичному образі - смугастій футболці, брюках і кедах.

Важливо додати, що 110-хвилинний фільм Річарда Кавстона під назвою "Королівська сім'я" вийшов на екрани в 1969 році на каналі ВВС. В одній тільки Великій Британії його подивилися 30 мільйонів глядачів, завдяки чому він залишається однією з найбільш популярних телевізійних передач за всю історію країни. В цілому, документальну картину встигли побачити 350 мільйонів людей, після чого фільм заборонили до показу. У Букінгемському палаці вже відреагували на те, що фільм знову доступний публіці. Представники королеви заявили, що фільму "не повинно бути" на YouTube.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що четвертий сезон серіалу "Корона" розкрив ще одну таємницю королеви Єлизавети II. Виявляється, що у британської монархині було дві двоюрідні сестри, які майже все життя провели в психлікарні. У лікарнях вони виявилися в ранньому дитинстві, після чого дівчаток буквально викреслили з історії династії Віндзорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?