Розкрита моторошна таємниця про сестер Єлизавети II
Категорія
Світ
Дата публікації

Розкрита моторошна таємниця про сестер Єлизавети II

Розкрита моторошна таємниця про сестер Єлизавети II
Джерело:  online.ua

Історія британської королівської сім'ї привертає увагу всього світу, тому Netflix вирішив зняти новий, четвертий сезон серіалу "Корона", в якому розкрита ще одна моторошна таємниця королеви Єлизавети II. Виявляється, що у британській монархині було дві двоюрідні сестри, які майже все життя провели в психлікарні. У лікарнях вони опинилися в ранньому дитинстві, після чого дівчаток буквально викреслили з історії династії Віндзорів. Що приховували в королівській родині про сестер Єлизавети II, розповідає ONLINE.UA з посиланням на французьке видання Le Figaro.

Сестер королеви звали Нерісса і Кетрін Боуз-Лайон. Старша з них, Нерісса, народилася в 1919 році, а Кетрін в 1926 році. Дівчатка були дочками аристократів Джона Боуз-Лайона, брата матері Єлизавети II, і Фенелли Хепберн-Стюарт-Форбс-Трефузіс. У 1941 році їх відправили в Королівський притулок для розумово відсталих людей в Ерлсвуді, а офіційно оголосили "мертвими". Довгі роки про сестер королеви не було жодної згадки, але в 2011 після виходу документального фільму "Заховані кузени королеви" світу відкрили таємницю.

"Це були дві прекрасні сестри. Вони не вміли розмовляти, але вони показували пальцем і видавали звуки, їх можна було зрозуміти. Якби з ними займався логопед, то дівчинки точно заговорили б. Вони розуміли і вміли більше, ніж ви думаєте", - розповіла в фільмі про королівських сестер колишня медсестра Королівського притулку Онель Брейтуейт.

Інший персонал психіатричного закладу зізнався, що точно знав про близькі родинні зв'язки Нерісси і Кетрін з королевою. При цьому колишні співробітники притулку підкреслили, що до пацієнтів за всі роки їх перебування в психлікарні, ні разу не приїжджали родичі і навіть не надіслали жодного подарунка на свята.

"Розумово відсталих двоюрідних сестер Єлизавети II викреслили з історії Віндзорів і залишили вмирати після довгих років ізоляції в психіатричній лікарні на півдні Лондона", - пишуть західні ЗМІ.

В результаті королівські сестри так і померли в таємниці від всіх. Нерісса пішла з життя в 1986 році у віці 66 років. На її могилі, як стверджують західні ЗМІ, немає нічого, крім пластикового іменного значка і серійного номера. Навесні 2014 року стало відомо про смерть Кетрін Боуз-Лайон. Вона померла у віці 87 років в приватній клініці в Сурреї, куди її перевели після закриття лікарні Ерлсвуд.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що британська королева Єлизавета II після 69 років свого перебування на королівському престолі планує піти у відставку. Біограф монархині Роберт Джобсон твердо переконаний, що Єлизавета II зречеться престолу вже в 2021 році, в день її 95-річчя. На його думку, владу королева передасть своєму синові - принцу Чарльзу, якому нещодавно виповнилося 72 роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?