Меган Маркл вперше вийшла після пологів - опубліковано фото первістка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меган Маркл вперше вийшла після пологів - опубліковано фото первістка

Меган Маркл вперше вийшла після пологів - опубліковано фото первістка
Джерело:  YouTube

Зранку 6 травня сталася подія, на яку чекав увесь світ - 34-річний британський принц Гаррі і 37-річна Меган Маркл вперше стали батьками. Вага королівського нащадка склала 3,26 кілограма і, за інформацією принца Гаррі, матір і дитина абсолютно здорові.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Як ми вже повідомляли раніше, принц Гаррі був присутній на пологах і назвав народження його первістка "найдивовижнішим досвідом у житті". Першими про звістку народження хлопчика дізнались королева з чоловіком та найближчі родичі принца Гаррі. На даний момент Меган Маркл з дитиною, чоловіком і своєю матір'ю Дорією Редлан перебувають у маєтку Фрогмор-хаус.

Перші чарівні світлини щасливої родини із первістком були зроблені у St George's Hall у Віндзорському замку. Новоспечений батько принц Гаррі тримає малюка у себе на руках і щасливо усміхається на камеру.

"Це щось надзвичайне! У мене є два найкращі хлопці в світі, тому я дуже щаслива!" – заявила Меган Маркл.

Журналісти поцікавилися батьків, на кого королівський малюк є схожим більше. Принц Гаррі зізнався, що вони ще намагаються це зрозуміти.

"Його вигляд змінюється кожного дня", – додав онук британської королеви.

Як повідомляв ONLINE.UA, герцогиня Кембриджська  Кейт Міддлтон допомагає своїй подрузі  герцогині Сассекській Меган Маркл пережити сімейні конфлікти, які почали виникати після неоднозначних заяв батька Маркл. Вказано, що Меган постійно засмучується через гучні звинувачення своїх родичів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?