Меган Маркл втратила дитину — у герцогині стався викидень
Категорія
Світ
Дата публікації

Меган Маркл втратила дитину — у герцогині стався викидень

Меган Маркл втратила дитину — у герцогині стався викидень
Джерело:  online.ua

Влітку поточного року західні інсайдери повідомили, що Меган Маркл знову вагітна і готується стати мамою вдруге. Ці непідтверджені офіційно чутки виявилися правдою, герцогиня Сассекська дійсно виношувала другу дитину, але вагітність зірвалася - у герцогині трапився викидень, про що через глибоку душевну травму вона змогла зізнатися тільки зараз. У своїй колонці для The New York Times дружина онука британської королеви Єлизавети II розповіла про те, як втратила дитину і як вони з принцом Гаррі пережили цю сімейну трагедію, наповнену горем і болем. Герцогиня зазначила, що в суспільстві не прийнято обговорювати подібні події, що на її думку неправильно. Напередодні Дня подяки вона закликала всіх людей не приховувати свої обличчя за масками і бути уважнішими один до одного, передає ONLINE.UA.

39-річна герцогиня Сассекська докладно розповіла світу, як у неї стався викидень. За словами Меган Маркл, це сталося звичайним літнім ранком, коли вона доглядала за своїм первістком Арчі.

"Я впала на підлогу з сином на руках, наспівуючи колискову, щоб заспокоїти нас обох. Притискуючи до себе свою дитину, я розуміла, що втрачаю другу. Через кілька годин я лежала на лікарняному ліжку, тримаючи чоловіка за руку. Я відчувала його липку долоню і цілувала його пальці, мокрі від наших сліз. Я дивилася на холодні білі стіни, і мої очі просто оскляніли. Я спробувала уявити, як ми вилікуємося від цього ", - відверто розповіла Меган, як втратила дитину.

Герцогиня підкреслила, що в цей момент їх серця з чоловіком були розбиті, і свій шлях до зцілення вони почали з питання - "з тобою все гаразд?".

"Втрата дитини означає практично нестерпне горе, яке відчувають багато людей, але про яке мало хто говорить. Відчуваючи біль від цієї втрати, ми з чоловіком виявили, що в кімнаті з 100 жінок від 10 до 20 з них пережили викидень. Однак, незважаючи на приголомшливу спільність цього болю, розмова про це залишається табу, пронизаним необгрунтованим соромом", - зазначила Меган, вважаючи, що людям потрібно говорити і підтримувати один одного в хвилини нестерпного горя, а не мовчати про свої проблеми, які в суспільстві знаходяться під необгрунтованим табу.

Меган Маркл на прикладі своєї трагічної історії закликала всіх людей запитати у своїх рідних, близьких, знайомих і просто випадкових перехожих, чи все у них в порядку. Вона переконана, що таким способом від багатьох трагедій можна зцілити не тільки окремих людей, які перенесли нестерпний біль, але і все суспільство в цілому.

"Як би ми не розходилися в думках, як би ми не були фізично далекі один від одного, істина полягає в тому, що ми пов'язані більше, ніж будь-коли, через все, що ми пережили в цьому році. Ми звикаємо до нової норми, де обличчя приховані масками, але це змушує нас дивитися один одному в очі - іноді наповнені теплом, іноді сльозами. Вперше за довгий час існування людства ми дійсно бачимо один одного. Ми в порядку? Ми будемо в порядку", - підсумувала Меган Маркл.

Нагадаємо, зараз Гаррі і Маркл живуть в Лос-Анджелесі, де намагаються почати нове життя поза королівської сім'ї. З 1 квітня вони перестали виконувати обов'язки членів сімейства Віндзорів. Однак перший рік їх самостійного життя вважається пробним. Якщо вони захочуть, то протягом цього терміну зможуть повернутися в королівську сім'ю і знову почати виконувати всі свої королівські обов'язки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меган Маркл і принц Гаррі вирішили заснувати власну продюсерську компанію  і вже підписали контракт з Netflix

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?