Меган Маркл звинуватили в плагіаті
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меган Маркл звинуватили в плагіаті

Меган Маркл звинуватили в плагіаті
Джерело:  Daily Mail

Свіжий вересневий випуск британського журналу Vogue лише поступив у продаж, але вже спричинив скандал. Герцогиню Сассекську Меган Маркл, дружину принца Гаррі, яка була запрошеним редактором номеру, звинуватили у плагіаті.

Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail, журнал Vogue привернув увагу багатьох британців, оскільки його редактором стала член королівської родини Меган Маркл. Для обкладинки колишня акторка телесеріалів, а тепер герцогиня, запросила відомих моделей, зірок шоу-бізнесу та громадських діячок. 16-е фото вона символічно залишила порожнім – для того, щоб читачі самі додали особу, яка, на їхню думку, варта цього.

Але поряд з тими, кому така обкладинка сподобалась, знайшлися й ті, хто відразу побачив плагіат. На їхню думку, ідея з розміщенням фото в квадратиках раніше була використана австралійськими письменницями Самантою Бретт і Стеф Адамс. У 2016 році вони випустили книгу з назвою «Ті, що змінюють правила гри», на обкладинці якої розмістили знімки 15 відомих жінок, які змінюють світ та руйнують стереотипи. Однією з них, до речі, була Меган Маркл.

Журналісти вважають, що герцогиня Сассекська отримала у подарунок від письменниць кілька примірників їхньої книги. Саме звідти Меган Маркл й «позичила» обкладинку та головну тему. Заголовок Vogue «Сила змін» теж надто нагадує назву книги австралійських письменниць.

В інтернеті до обурення навколо плагіату додалися ще й звинувачення у расизмі. Люди запитують, чому Меган Маркл не запросила для зйомки зірок з азіатською зовнішністю.

«Це жарт? А де жінки, які не є супермоделями або дружинами мільярдерів? А де жінки з азіатською зовнішністю? Ті, які є справжніми героями, адже щодня змінюють цей світ, а не задовільняють власне его", – пишуть обурені читачі Vogue.

Нагадаємо, що місяць тому принц Гаррі та Меган Маркл розізлили британців великими видатками на ремонт свого будинку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?