Меланія Трамп написала перший твіт на тлі чуток про розлучення з президентом США
Категорія
Політика
Дата публікації

Меланія Трамп написала перший твіт на тлі чуток про розлучення з президентом США

Меланія Трамп написала перший твіт на тлі чуток про розлучення з президентом США
Джерело:  online.ua

Нещодавно мережу схвилювали чутки про ймовірне розлучення чинного очільника Білого дому Дональда Трампа з його дружиною Меланією. На тлі обговорення цієї резонансної інформації перша леді США неочікувано для всіх опублікувала допис в соціальних мережах. Вона почала вимагати чесного підрахунку "законних голосів" виборців. Меланія Трамп у Твіттері наголосила, що американці заслуговують на справедливі вибори, а от незаконні голоси рахувати не треба, передає ONLINE.UA.

"Американський народ заслуговує справедливих виборів. Кожен законний – не незаконний – голос повинен бути підрахований. Ми маємо захищати нашу демократію з повною прозорістю",– написала на своїх сторінках в соціальних мережах дружина Дональда Трампа.

Як бачимо, чутки про розлучення Меланія коментувати не хоче. Варто звернути увагу на те, що спростовувати їх перша леді США також поки не поспішає.

Як уже згадувалося раніше, декілька американських медіа почали стверджувати, що дружина 45 американського президента Дональда Трампа Меланія збирається подати на розлучення після 15 років подружнього життя. За словами анонімних джерел, вона чекає лише офіційного закінчення виборів, а раніше не хотіла розлучитися, щоб не зіпсувати імідж свого чоловіка та не спровокувати падіння його рейтингів.

"Меланія рахує кожну хвилину, поки він не покине офіс, і вона зможе розлучитися. Ця жінка розлучиться ним швидше, ніж ви встигнете сказати: До побачення, дорогий!", — розповідають анонімні джерела.

Журналісти припускають, що своїм новим твітом про вибори перша леді якраз і відреагувала на чутки у ЗМІ. Однак, що важливо розуміти, текст у пості написано цілком у стилі самого Дональда Трампа та його риторики. За Меланією подібного стилю висловлювання думки не помічали.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влада Словенії, звідки родом Меланія, вирішила не чекати офіційних результатів та кинулися вітати з перемогою на президентських виборах очільника Білого дому Дональда Трампа. З окремою заявою з цього приводу виступив прем’єр-міністра країни Янез Янша.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?