Меланія Трамп виступила з прощальною промовою — емоційне відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Меланія Трамп виступила з прощальною промовою — емоційне відео

Меланія Трамп виступила з прощальною промовою — емоційне відео
Джерело:  online.ua

Уже 20 січня відбудеться довгоочікувана інавгурація новообраного президента США Джо Байдена. Перша леді Меланія Трамп вирішила, що уже настав слушний момент, щоб звернутися до усіх американців та міжнародної спільноти з прощальною промовою. Дружина чинного очільника Білого дому зізналася, що особисто для неї 4 роки в Білому дому стали незабутнім періодом життя, який подарував шанс вплинути не тільки на сьогодення та майбутнє США, а й усього світу. Також Меланія традиційно згадала про пандемію коронавірусу та подякувала медикам, які роблять все можливе, аби врятувати людей від цієї хвороби. Прощальну промову перша леді опублікувала Інстаграмі, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що перша леді майже не згадувала про свого чоловіка та заворушення в Капітолію та проігнорувала останні гучні скандали. Вона вирішила нагадати американцям про єдність нації та незабутні чотири роки в статусі першої леді США.

"Я була натхненна надзвичайними американцями по всій нашій країні, які підтримували наші громади своєю добротою і мужністю, великодушністю і милосердям. Останні чотири роки були незабутніми. Так, як ми з Дональдом закінчуємо наше перебування в Білому домі, я думаю про всіх людей, які тепер залишаться в моєму серці, і про їхні неймовірні історії кохання, патріотизму та рішучості", – публічно зізналася перша леді.

Варто зазначити, що нещодавно Меланія Трамп також попрощалась з Білим домом, який став справжньою домівкою для її великої родини. Дружина президента звернула увагу на те, що робила все можливе, аби зберегти будівлю в оригінальному вигляді для американців та нащадків.

"Останні 4 роки я мала величезну честь назвати Білий Дім своїм домом. За допомогою персоналу Асоціації історії Білого дому та талановитому майстру ми завершили безліч реставраційних проєктів, гарантуючи, що історією та красою цього будинку зможуть насолоджуватися наступні покоління", – написала раніше господарка Білого дому.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно ФБР заявило, що прибічники конспірологічного руху QAnon планують зірвати інавгурацію нового очільника Білого дому Джо Байдена. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?