Меланія Трамп вразила стильним образом на Хелловіні в Білому домі: ефектні фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Меланія Трамп вразила стильним образом на Хелловіні в Білому домі: ефектні фото і відео

Меланія Трамп вразила стильним образом на Хелловіні в Білому домі: ефектні фото і відео
Джерело:  online.ua

Президентське подружжя Дональд і Меланія Трамп напередодні відзначили в Білому домі Хелловін 2019. На свято вони запросили дітей, яких пригощали солодощами. Перша леді США з'явилася на публіці не в тематичному вбранні, а в стильному образі. Для Хелловіна вона обрала пальто в осінніх тонах в стилі печворк і доповнила свій аутфіт насиченим макіяжем. Ефектні фото і відео зі свята опублікувала прес-служба Білого дому, передає ONLINE.UA.

На кадрах видно, що атмосфера навколо Білого дому в момент святкування Хелловіна панувала по-справжньому містична. Там все було прикрашено тематичними декораціями з гарбузами, ліхтарями і гілками дерев. Будівлю підсвітили помаранчевим світлом, традиційним для Хелловіна. А потрібну атмосферу створили за допомогою військового оркестру, який грав на скрипках мелодії зі знаменитих фільмів.

Під час святкового прийому з президентським подружжям відвідали діти в казкових костюмах. Під час спілкування з малюками президент і його чоловіка були в чудовому настрої та з задоволенням спілкувалися з дітьми.

Нагадаємо, традиціям святкувати Хелловін в Білому домі вже більше 60 років. Це свято привнесли президент США Дуайт Девід Ейзенхауер і його дружина Меймі, які в 1958 році прикрасили будинок гарбузами і скелетами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перша леді України Олена Зеленська затьмарила Меланію Трамп в ООН.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?