Найкрасивіша перша леді: Олена Зеленська затьмарила Меланію Трамп в ООН
Категорія
Культура
Дата публікації

Найкрасивіша перша леді: Олена Зеленська затьмарила Меланію Трамп в ООН

Найкрасивіша перша леді: Олена Зеленська затьмарила Меланію Трамп в ООН
Джерело:  online.ua

Перша леді України та дружина президента Олена Зеленська взяла участь у щорічному обіді Fashion 4 Development на підтримку Цілей розвитку тисячоліття ООН, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт українського лідера.

Дружина глави держави приєдналася до вшанування представників індустрії моди за їхній за їхній внесок в гуманітарну роботу.

"Мала нагоду взяти участь у щорічному обіді перших леді Fashion 4 Development на підтримку Цілей розвитку тисячоліття ООН і приєднатися до вшанування представників індустрії моди за їхній внесок у досягнення глобальних Цілей сталого розвитку", — написала Олена Зеленська.

Що цікаво, щорічний обід Fashion 4 Development проводять під час тижня Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку, щоб відзначити співпрацю між дипломатією та модою. Під час цього заходу перші леді країн-членів ООН разом з послами та високоповажними особами з усього світу збираються, щоб вшанувати номінантів на нагороди так званих "агентів змін", за їхню гуманітарну роботу.

Світлини Олени Зеленської отримали купу лайків, її стильний образ сподобався українцям. Вони вважають, що наша перша леді затьмарила навіть Меланію Трамп.

"Гарнюня; найкрасивіша перша леді; гордимося, що наша перша леді така красуня", - пишуть в коментаряхдо фото користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олена Зеленська розповіла,  як її чоловік планує проводити переговори з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?