Мендель показала фізкультперерву Зеленського — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Мендель показала фізкультперерву Зеленського — відео

Мендель показала фізкультперерву Зеленського — відео
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський не втомлюється нагадувати, що політика спорту не завада, а також доводить це на власному прикладі. Так, 16 грудня речниця глави держави Юлія Мендель показала, як президент проводить свою фізкультперерву. На новому відео, яке прессекретарка опублікувала в соціальних мережах, видно, що Зеленський разом зі своїм першим помічником Сергієм Шефіром грає у пінг-понг, поки його знімав фотограф. Короткий ролик уже зібрав чимало коментарів в Instagram, передає ONLINE.UA.

"Замість анонсу нового інтерв’ю великому іноземному виданню. Президента фотографують в різних форматах. Серед іншого — і під час короткої фізкультперерви", — прокоментувала відео Юлія Мендель.

Журналісти уже поцікавилися у речниці глави держави, якому виданню президент давав інтерв'ю, Мендель відповіла:

"Президент дав підсумкове інтерв’ю відомому американському медіа. Ми не знаємо точної дати виходу матеріалу, однак сподіваємося, найближчим часом".

Короткий ролик за лічені хвилини зібрав чимало коментарів від українців, які уважно стежать за життям президента країни.

"Були уже Time, The Guardian. Тепер треба відгадувати наступний журнал, але занадто багато ідей; Як нам не вистачало настільного тенісу за участю президента) Це вже як традиція...; дуже класно; весело у вас там; супер!; дуже непогано грає, до речі; коли він тільки все встигає; як на мене, не треба на таке витрачати час, коли в країні криза, безробіття та пандемія; Зеленський не закинув спорт і це чудово; Президент, за якого нам не соромно", — коментують нове відео користувачі мережі.

Варто нагадати про те, що Володимир Зеленський завжди активно займався спортом — це було ще до президенства. Коли ж політик став главою держави, він неодноразово нагадував українцям про те, як важливо піклуватися про своє здоров'я та не забувати про фізичні вправи. До пандемії та жорсткого карантину український лідер доволі часто публікував світлини із спортзалу, де він займався разом із членами своєї команди.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Володимир Зеленський скликає велику нараду послів України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?