Мене часто питають: Лукашенко зважився на зізнання
Категорія
Світ
Дата публікації

Мене часто питають: Лукашенко зважився на зізнання

Мене часто питають: Лукашенко зважився на зізнання
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко стверджує, що планує відвідати Москву з приводу дня перемоги 9 травня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

За його словами, свято й паради не втрачатимуть своєї яскравості на тлі пандемії коронавірусу COVID-19. Жодних заходів безпосередньо у республіці з цієї нагоди не скасовують.

"Мене часто питають — а ви поїдете на парад у Москву? Звісно. Якщо ж з Білорусі ніхто не поїде до Москви, то хто ж тоді поїде. Зрозуміло, що з України ніхто не поїде", - пояснив Лукашенко.

Він зазначив, що існує певна проблема — у Білорусі на цей самий час планують провести аналогічні заходи. Наразі вирішується питання щодо відвідування президентом свята в обох країнах.

Як повідомляв ONLINE.UA, російська влада має намір святкувати день перемоги за будь-яких умов. на думку експертів, виклик пандемії дуже потужний для всіх світових лідерів та усіх держав. Наразі важко спрогнозувати, хто із відомих політиків на тлі загострення ситуації з коронавірусом приїде на парад до Москви 9 травня, однак глава Кремля Володимир Путін ніколи не відмовиться від "побєдобєсія".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?