Мене пожирає коронавірус - речник Путіна шокував новою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Мене пожирає коронавірус - речник Путіна шокував новою заявою

Мене пожирає коронавірус - речник Путіна шокував новою заявою
Джерело:  online.ua

Скандальний речник очільника Кремля Дмитро Пєсков заявив, що лежить в лікарні з коронавірусною інфекцією і двобічною пневмонією. Окрім того, він зізнався, що коронавірус "пожирає" його легені. Про те, що інфікувався незмінний прессекретар Володимира Путінка стало відомо ще 12 травня - він підтвердив цю інформацію особисто, однак тільки згодом журналісти дізналися, як наразі почувається речник Кремля. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Коммерсантъ".

"І тут ще особливість в тому, що твої легені не стільки сам вірус пожирає, скільки твій же організм. Тобто починається гормональний шторм, і імунна система намагається цей вірус перемогти. І разом з вірусом починає пожирати легені. І звідси ефект цього "матового скла". Це може привести до тромбозу легенів", - розповів Дмитро Пєсков.

За словами речника Володимира Путіна, його родина, яку він також заразив, сиділа півтора місяці вдома з усіма запобіжними заходами.

Що важливо розуміти, Дмитро Пєсков - уже не перший чиновник такого високого публічного рівня, який заразився новим коронавірусом. До нього на лікарняний з таким діагнозом пішли прем’єр-міністр країни Михайло Мішустін, міністерка культури Ольга Любімова, міністр будівництва Володимир Якушев — разом із заступником Дмитром Волковим.

Нещодавно відоме видання Financial Times детально проаналізувало офіційні дані про смертність у Москві та Санкт-Петербурзі — журналістам вдалося виявити величезну кількість померлих, яку уряд РФ не враховує. Розслідувачі дійшли шокуючого висновку — дані про смертність від коронавірусу в Росії можуть бути на 70% вищими, ніж повідомляє російська влада. Хоча російський президент Володимир Путін продовжує стверджувати, що в його країні все "під контролем", спілка лікарів, пов’язана з опозиційними активістами, заявляє, що влада РФ приховує масштаби медичної кризи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що за прогнозом американських вчених  пандемія коронавіруса триватиме ще два роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?