Мене принципово не влаштовує - Аваков виступив з гучною заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Мене принципово не влаштовує - Аваков виступив з гучною заявою

Мене принципово не влаштовує - Аваков виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Україну за останній місяць потрясли кілька резонансних злочинів, скоєних правоохоронцями. Не встигли українці оговтатися після зґвалтування поліцейськими жінки в Кагарлику, стало відомо про нове свавілля поліцейських. На цей раз в епіцентр скандалу потрапили правоохоронці Павлограда Дніпропетровської області, які замість того, щоб захищати громадян, займалися злочинною діяльністю з розповсюдження наркотиків. На місце події 6 червня терміново виїхав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, який заявив, що його принципово не влаштовує поширення наркотиків в країні, тим більше з боку правоохоронців. Він анонсував з сьогоднішнього дня початок тотального відпрацювання регіону. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу МВС України.

"Внутрішня безпека НПУ, ДБР і СБУ провела слідчі дії. Результат розслідування - співпраця правоохоронних органів з наркоторговцями і іншими злочинцями. З сьогоднішнього дня ми починаємо тотальне відпрацювання регіону. Мова йде не тільки про Павлоградський відділ поліції, але і про інші правоохоронні органи області. Саме тому, на цю проблему ми будемо дивитися дуже комплексно - на взаємодію з усіма органами влади та між собою. Мене принципово не влаштовує поширення наркотиків, як у всій Дніпропетровській області, так і в Павлоградському районі ", - заявив Аваков.

Міністр підкреслив, що Павлоградський відділ поліції і його чотири підрозділи вже розформували і призначили тимчасове керівництво. Всіх співробітників відділу вивели зі штату. Тимчасовим керівником призначено начальника Департаменту внутрішньої безпеки Ігора Мартищука. Протягом наступних трьох тижнів буде сформована нова команда відділення.

"Рішенням голови НПУ місцевий відділ поліції розформований, 500 поліцейських виведені за штат - їх чекає переатестація, перевірка на поліграфі. «Брудні» поліцейські, які змовилися з наркоторговцями, отримають жорстке покарання!", - почдеркнул Аваков.

Нагадаємо, СБУ 4 червня викрила злочинне угрупування в Павлограді, яку організував начальник місцевої поліції. Вони з підлеглими катували підозрюваних для отримання "потрібних" свідчень, щоб розкривати справи. Поліцейські протягом 2019-2020 років змушували жителів Павлограда скоювати злочини під їх контролем. Для цього правоохоронці підкуповували, катували і давали наркотики невинним громадянам.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Аваков терміново звернувся до українців з гучною заявою і пообіцяв покарати всіх учасників стрілянини в Броварах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?