"Мене розсекретили": Насіров розповів про свою роль в антикорупційній операції
Категорія
Політика
Дата публікації

"Мене розсекретили": Насіров розповів про свою роль в антикорупційній операції

"Мене розсекретили": Насіров розповів про свою роль в антикорупційній операції
Джерело:  online.ua

Відсторонений від обов’язків голови Державної фіскальної служби України Роман Насіров заявив, що інформацію щодо його роль в антикорупційній операції  "розсекретили".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Насірова.

Читайте також: 7 заарештованих, 350 млн грн застави: Аваков відзвітував про підсумки антикорупційної спецоперації

"Заступник генпрокурора Анатолій Матіос розсекретив мою участь у підготовці спецоперації з затримання екс-працівників "Мінздоху", - написав Насіров.

Він також розповів, що після перемоги на конкурсі на пост голови ДФС він поставив перед собою задачу "боротьби з податковими "ямами", "оптимізаторськими" майданчиками, "скрутками" тощо", і більше року разом з командою встановлював посадовців та комерційних структур, що брали участь у відмиванні коштів, після чого передав матеріали до ГПУ.

Читайте також: Антикорупційна операція в Україні: з'явилося відео конвоювання затриманих гелікоптерами до Києва

"Хочу звернути вашу увагу на одну цифру: нині ЗМІ смакують цифрою в 97 млрд. грн, - збитками, завданими державній скарбниці діяльністю керівництва "Мінздоху", - заявив Насіров. - Однак… головна заслуга цієї спецоперації не тому, що вдалося зафіксувати оту гучну цифру. Ми з командою ДФС позакривали всі ті "ями" та "майданчики", зруйнували "скрутки", і з того часу мільярди з тіньової економіки потекли до бюджету країни. Можу назвати один тільки показник: 2016-го року доходи зведеного бюджету у порівнянні з 2015-им виросли більш ніж на 170 млрд. грн. при тому ж курсі гривні".

"Результати роботи нашої команди в ДФС дуже яскраво демонструють декілька цифр: на початку цього року (за січень) надходження ПДВ зросли до рекордної позначки - 37,1 млрд. грн. За січень-лютий сумарно майже 70 млрд грн", - додав відсторонений голова ДФС.

Як повідомляв ONLINE.UA,  23 травня силовики провели антикорупційну операцію щодо посадовців колишнього Міндоходів на території 15 областей, в результаті чого було затримано 23 екс-посадовця. Над цим спільно працювали біля 2 тис. поліцейських і 500 працівників прокуратури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?