Мене таке не цікавить: Данилюк вперше пояснив, чому подав у відставку
Категорія
Політика
Дата публікації

Мене таке не цікавить: Данилюк вперше пояснив, чому подав у відставку

Мене таке не цікавить: Данилюк вперше пояснив, чому подав у відставку
Джерело:  Гордон

Колишній секретар Ради національної безпеки й оборони України Олександр Данилюк стверджує, що пішов із посади, бо не хоче брати участь у "підкилимних іграх деяких персонажів". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Гордон"

"Це моя ініціатива. Це було свідоме рішення, засноване на тому, що відбувається і як зараз формується політика. Мені просто не цікаві підкилимні ігри, якими займаються деякі персонажі. Я запропонував президенту кілька варіантів, щоб виправити ситуацію, але єдиної позиції ми не дійшли. Хоча відносини у нас залишилися конструктивні. Не виключаю, що буду допомагати йому, консультувати. Все-таки я підтримував його з самого початку кампанії, тому бажаю йому успіху", - зізнався Данилюк.

 За словами політика, зараз він буде визначатися, чим займатися далі. Наразі надходять пропозиції, як правило, пов'язані з бізнесом.

"Правда, вони в основному з інших країн, а мені цікаво попрацювати в Україні. Думаю, це буде незалежна платформа. На даному етапі, мені здається, так буде правильно", - наголосив Данилюк.

Він також додав, що у багатьох людей, які прийшли до влади, недостатній рівень професіоналізму.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Данилюк заявив, що Східні території України, що межують із тимчасово окупованими, потребують економічного відновлення.  На його думку, Київ повинен максимально сфокусуватись на реформах, які необхідно там втілити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?