Мене здивували. Буданов назвав улюблений мем про себе
Категорія
Україна
Дата публікації

Мене здивували. Буданов назвав улюблений мем про себе

Мене здивували. Буданов назвав улюблений мем про себе
Джерело:  online.ua

Начальник ГУР Кирило Буданов розповів про улюблений мем про себе, тему своєї дисертації та чи збирається написати книгу після війни.

Джерело:  The Drive

Буданов розповів про свій улюблений мем

Начальник ГУР Кирило Буданов розповів, що думає про меми та жарти про себе.

Я ніяк не можу на них вплинути, що я можу з ними зробити? Але деякі з них, треба визнати, мене здивували (сміється). Особливо після того, як я підстригся і був цей мем з головою Пригожина і моєю. Це було відразу після його спроби повстання в Росії, і мемом були чотири фотографії. Перше було моє, і я сказав, що дам тобі знак. А потім він запитує, що це буде за знак, і я кажу, що ти його отримаєш. На наступному фото я лисий (сміється). Це було те, що я справді запам’ятав.

Буданов каже, що цей мем йому сподобався найбільше.

Також його запитали, чи збирається він йти в політику, оскільки вступив до Острозької академії на політологію.

Ви помиляєтеся. Я поясню. Я там пишу докторську.

На запитання, чи збирається він написати книгу, очільник розвідки каже, що поки буде працювати над науковою роботою. Також він назвав тему своєї дисертації.

Глобальна взаємодія між спецслужбами по всьому світу, як вони взаємодіють і як впливають на свою внутрішню політику. І згідно з календарним планом, який вони мені надали, я маю на це два роки.

Також Буданов розповів, що з початку вторгнення живе з дружиною в своєму офісі.

Ми абсолютно в порядку. Вона живе зі мною від лютневої навали. І сама вона поліцейська. Вона насправді професор нашої національної поліцейської академії. Вона викладає юридичну психологію. Для неї це не проблема, як для когось іншого.

Читайте також:

  • Знову студент. Голова ГУР Кирило Буданов вступає до аспірантури

  • Буданов вперше розкрив таємницю свого особистого життя — відео

  • У День розвідки Зеленський підвищив Буданова до звання генерал-лейтенанта

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?