Менеджер Ломаченка пояснив, коли боксер повернеться на ринг
Категорія
Спорт
Дата публікації

Менеджер Ломаченка пояснив, коли боксер повернеться на ринг

Менеджер Ломаченка пояснив, коли боксер повернеться на ринг
Джерело:  online.ua

Український боксер Василь Ломаченко втратив чемпіонські титули в бою проти американця Теофімо Лопеса. Наразі ж він планує повернутися на ринг вже наступного року для нових боїв. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Boxing Scene.

За словами менеджера боксера Егіса Клімаса, йдеться про ймовірне повернення вже наступного квітня чи травня.

"Лома нормально відновлюється. Вже бігає кроси і поступово починає працювати в залі", - пояснив менеджер.

Він нагадав, що боєць пройшов операцію на плечі після бою з Лопесом. Він мав певні проблеми вже напередодні гучної події у жовтні, однак відмовився від перенесення.

"Він хоче повернутися в ринг якомога швидше. Лікарі прогнозують, що з кінця січня він зможе підтягуватися та віджиматися", - резюмував Клімас.

Нагадаємо, бій Ломаченко — Лопес відбувся у Лас-Вегасі 17 жовтня. За його підсумками українець втратив усі свої пояси, а Лопес став абсолютним чемпіоном з боксу в легкому дивізіоні. Цьому передувала гучна кампанія, що супроводжувалася різкими випадами американця у бік опонента та оголошення самого себе найкращим боксером світу.

Сам Ломаченко нещодавно зізнався, що передивився бій 5 разів та не готовий погодитися із рішенням суддів. Він нагадав, як Лопес обцяв влаштувати йому нокаут у третьому раунді, однак поєдинок тривав усі необхідні 12-ть. За їх підсумками судді віддали перемогу американцю.

Як повідомляв ONLINE.UA, боксер Олександр Усик має потужність для здолання британця Ентоні Джошуа на ринзі, вважає американець Майкл Гантер — колишній суперник українця. Він стверджує, що чемпіону Джошуа варто наполегливо працювати, щоб здолати претендента на пояс WBO.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?