Усика буде важко перемогти: опонент українця про його бій з Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усика буде важко перемогти: опонент українця про його бій з Джошуа

Усика буде важко перемогти: опонент українця про його бій з Джошуа
Джерело:  klitschko-brothers.com

Боксер Олександр Усик має потужність для здолання британця Ентоні Джошуа на ринзі, вважає американець Майкл Гантер — колишній суперник українця. Він стверджує, що чемпіону Джошуа варто наполегливо працювати, щоб здолати претендента на пояс WBO. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням Klitschko-brothers.com.

На думку американського бійця, водночас навіть такий підхід з боку британця не гарантуватиме йому перемогу.

"Думаю, що Усика буде важко перемогти. Джошуа програє йому суддівським рішенням. Коли ти програєш за суддівськими записками, то не знаєш, що робити. Суперважковаговики хочуть пройти через негаразди, вважають за краще опинитися в нокдауні, аби потім піднятися. Але коли тебе "розмальовують" весь вечір, ти можеш не бути враженим, однак просто програєш бій. Поєдинок з Усиком особливий. Немає нічого конкретного, над чим тобі треба працювати. Ти маєш працювати все життя. Ти мусиш "підсушитися", опинитися у зовсім іншому вимірі", - наголосив Гантер.

Він вважає, саме з цим у Джошуа будуть проблеми, якщо дійде до реального бою за один з титулів.

"Навіть не знаю, чи влаштують вони цей бій. Мені здається, в Усика будуть проблеми навіть з тим, щоб "суперважі" погоджувалися з ним боксувати. Але якщо він доб'ється цього, то опиниться у хорошій ситуації", - додав американець.

Як повідомляв ONLINE.UA, бій між британським чемпіоном Ентоні Джошуа та українським боксером Олександром Усиком може взагалі не відбутися. Менеджмент британця припускає, що той передбачає відмову від поясу World Boxing Association, на яку претендує потенційний опонент. Тоді, утім, бій Джошуа проти Тайсона Ф'юрі не буде за абсолютне чемпіонство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?