Усик може стати чемпіоном WBO без бою з Джошуа — британець готовий кинути пояс
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик може стати чемпіоном WBO без бою з Джошуа — британець готовий кинути пояс

Усик може стати чемпіоном WBO без бою з Джошуа — британець готовий кинути пояс
Джерело:  online.ua

Бій між британським чемпіоном Ентоні Джошуа та українським боксером Олександром Усиком може взагалі не відбутися. Менеджмент британця припускає, що той передбачає відмову від поясу World Boxing Association, на яку претендує потенційний опонент. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Boxing Scene.

За словами промоутера Едді Хірна, їхня команда вже майже відмовилася від намірів переконати українців дозволити провести один бій проти Тайсона Ф'юрі.

Таким чином менеджер британця фактично підтвердив, що вони свідомо уникали боїв проти Усика та планують це робити у майбутньому. Водночас невідомо, як саме вони діятимуть у майбутньому — без поясу WBO двобій з Ф'юрі не буде змаганням за звання абсолютного чемпіона. Він передбачає наявність на кону титулів WBO, WBC, WBA, IBF.

Промоутер Джошуа не має жодних переживань щодо втрати одного з них, однак не залишає шансу завершити все так, як вони спочатку хотіли.

"Нам плювати. Ми звільнимо пояс, якщо знадобиться. Але ми зробимо все від нас залежне, щоб цей бій був за звання абсолютного чемпіона. Це не проблема, всі цього хочуть. Ви побачите цей бій наступного року", - наголосив Хірн.

Нагадаємо, бій Джошуа — Ф'юрі ускладнений претендентами на пояси, якими володіє перший. Нещодавно британець побив одного з них — болгарина Кубрата Пулєва, однак все ще не хоче виходити на ринг проти другого, Олександра Усика.

Сам Усик нещодавно розправився з Дереком Чісорою, ветераном-важковиком з Великої Британії.

Як повідомляв ONLINE.UA, бій українського боксера Олександра Усика й британського чемпіона Ентоні Джошуа необхідно організувати наступним для бійців, вважає президент Всесвітньої боксерської організації Пако Валькарсель. Він закликав од проведення захисту титулі своєї організації, який набув обов’язкового статусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?